Survivior: «Άστραψε και βρόντηξε» ο Βαγγέλης Περρής για το γυμνό μπάνιο – «Τσόντα χειρίστου είδους»
2 years, 11 months ago
6

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Βαγγέλης Περρής στη θέα των πλάνων από το επεισόδιο της Τρίτης του Survivor, στο οποίο οι παίκτες της Μπλε ομάδας, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Αημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος και Καρολίνα Καλύβα πετούν τα μαγιό τους και κάνουν γυμνισμό στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που κάνουν γυμνοί τις διακοπές τους και είναι δίπλα στη θάλασσα και λιάζονται, μια χαρά. Το τηλεοπτικό θέαμα ή μάλλον η τηλεοπτική εκμετάλλευση του θεάματος, νομίζω πως όλους μας δυσαρεστεί» είπε αρχικά.

«Είναι μια τσόντα χειρίστου είδους, πολύ κακής αισθητικής»

«Γιατί το συγκεκριμένο πρόγραμμα την ώρα που προβάλλεται είναι μπροστά σε μια οικογένεια, η οικογένεια δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοια θεάματα, είναι μια εισβολή πολύ κακού θεάματος και οι δικαιολογίες ότι είναι ανθρώπινο κορμί ή ανθρώπινη διεργασία δεν έχουν καμία σχέση» είπε εμφανώς εκνευρισμένος.

«Ανθρώπινες διεργασίες είναι εκείνες που γίνονται ιδιωτικώς και δεν χρειάζεται να γίνουν δημόσιο θέαμα. Είναι μια τσόντα χειρίστου είδους, πολύ κακής αισθητικής, που σκοπό έχει για χάρη της τηλεθέασης να μπει στο σπίτι μας και να προσβάλλει εμάς που το βλέπουμε» κατέληξε.

in.gr