Survivor: “Δεν άρεσε στον Πηλαδάκη η αναφορά του Ατζούν στις πρώην”
2 years ago
6

Η αναφορά του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor και το πείραγμα στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, για τον Κώστα Πηλαδάκη, δεν άρεσε από ότι φαίνεται στον επιχειρηματία.

Η φίλη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Καλάβρια, ανέφερε στο Happy Day ότι “ήταν άκομψο να πει κάποιος είσαι η δεύτερη σχέση του Κώστα Πηλαδάκη που μπαίνει στο Survivor”.

“Φέτος το Survivor έχει γίνει ριάλιτι με άσχημο τρόπο. Έχουν ξεφύγει στα τελευταία επεισόδια και πρέπει οι παίκτες να είναι δυνατοί να μπορέσουν να αντέξουν όσα γίνονται μέσα. Μίλησα με τον κ. Πηλαδάκη, σίγουρα δεν του άρεσε όλη αυτή η αναφορά που έγινε, δεν υπήρχε λόγος να γίνει” αποκάλυψε.

“Ο Ατζούν μπορεί να αναφέρθηκε αλλά σίγουρα και σας το λέω δεν είναι φίλος. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του. Δεν έχει καμία σχέση. Την υποστηρίζει, είναι δίπλα της, την περιμένουμε” είπε για την Ναυσικά.

Η επική ατάκα του Ατζούν για Πηλαδάκη και Παπαδοπούλου – Η αντίδραση της Ναυσικάς

Ο Ατζούν Ιλιτζάλι, θέλησε να πειράξει την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λέγοντας πως ευχαριστεί τον Κώστα Πηλαδάκη, γιατί στέλνει τις συντρόφους του στο Survivor.
O Ατζούν Ιλιτζάλι, αναφερόταν στην πρώην σχέση του Κώστα Πηλαδάκη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε λάβει μέρος στο πρώτο Survivor, παρόλα αυτά είχε επιλέξει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Μαθαίνω από τους φίλους μου στην Ελλάδα πως ο Κώστας είναι πολύ καλό παιδί και εύχομαι να μείνετε μαζί για πολλά χρόνια. Τον ξέρω πριν από σένα, αλήθεια δεν το ξέρεις;», της είπε με την ίδια να απορεί:

«Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά αλλά κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι», της είπε με την παίκτρια να χαμογελά με αμηχανία. Έπειτα ο Ατζούν κοίταξε την κάμερα και είπε:

«Κώστα, εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο κορίτσι, μείνε μαζί του και να είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι να μην στείλεις άλλο κορίτσι σου σε επόμενο Survivor. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

enikos.gr