Συγκινεί ο Λάκης Λαζόπουλος: Βρήκε τα κουτιά με τα γράμματα που του έγραφε η Τασούλα πριν πεθάνει
1 month, 13 days ago
6

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, όπου και μίλησε για την σύζυγό του, Τασούλα που έφυγε από τη ζωή, περιγράφοντας την κοινή τους πορεία.

Ο ηθοποιός χαρακτηριστικά δήλωσε: «Με την Τασούλα δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια ούτε μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον, αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Κατά περιόδους απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε ποτέ. Περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι αλλά με την κατανόηση ότι δε μπορώ να βρω έναν άλλο άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα».

«Νομίζω ότι αυτά που είχα και μπορούσα να δώσω, και παραπάνω από αυτά που μπορούσα της τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως αυτό τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από εμένα. Το όνειρό της, όπως το είχε φανταστεί, σίγουρα δεν της το έδωσα εγώ» κατέληξε.

Λάκης Λαζόπουλος: Τα γράμματα που διάβασε μετά τον θάνατό της

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στα γράμματα που του έγραφε όλα αυτά τα χρόνια η σύζυγός του Τασούλα τα οποία διάβασε μετά τον θάνατό της.

«Κάποια στιγμή, παίρνει η γραμματέας μου και μου λέει “βρήκα κάτι γράμματα που σου έχει γράψει”. Κούτες ολόκληρες. Έγραφε τα γράμματα αυτά ξέροντας ότι θα φύγει πριν από εμένα από το 1978-79. Είναι γράμματα που τα γράφει από την ώρα που με γνωρίζει.. Μέσα από αυτά βλέπω όλον τον χαρακτήρα που πιέζεται όλα αυτά τα χρόνια για να μη με εμποδίσει εμένα να κάνω αυτό που είναι να κάνω αλλά παράλληλα να μου πει όλα αυτά που αισθανόταν» κατέληξε.

Το απόσπασμα από την συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου, που θα προβληθεί την Πέμπτη το βράδυ έδειξε το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή «Ποιος είναι πρωνιάτικα».