Τάσος Μπερδέσης: Σε «τραγική» κατάσταση η σύντροφός του – «Δεν μπορεί ούτε να μιλήσει»
2 years, 10 months ago
6

Ενέδρα θανάτου στήθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Βάρη, με θύμα τον γνωστό πυγμάχο, Τάσο Μπερδέση.

Η στυγερή δολοφονία, που σημειώθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22 στη Βάρη, προκάλεσε έντονες συζητήσεις, αφού πρόκειται για για δεύτερο περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μέσα σε 24 ώρες.

Όλα συνέβησαν την ώρα που ο πυγμάχος κατευθυνόταν προς τον πυγμαχικό σύλλογο που υπάρχει στην περιοχή. Στο σημείο η αστυνομία βρήκε 14 κάλυκες από σφαίρες που ο πυγμάχος δέχθηκε στο σώμα και το κεφάλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δολοφονία του αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού ο 39χρονος άντρας φέρεται να είχε διασυνδέσεις με ανθρώπους της νύχτας, ενώ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας αλλά είχε αθωωθεί.

Σε «τραγική» κατάσταση η καλλονή σύντροφός του Ελισάβετ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Μπερδέσης εδώ και αρκετό καιρό βρισκόταν σε σχέση με το όμορφο μοντέλο Ελισάβετ Καρυπίδου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TLIFE, η οποία προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Ελισάβετ μετά τη δολοφονία του πυγμάχου χωρίς αποτέλεσμα, η μητέρα της κοπέλας ανέφερε πως δεν μπορεί να μιλήσει καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 

«Σας παρακαλώ η Ελίζαμπεθ είναι σε τραγική κατάσταση, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Και εγώ είμαι ταραγμένη πολύ. Είναι σε κατάσταση σοκ η κόρη μου» είπε η μητέρα της συντρόφου του Τάσου Μπερδέση.