Η Τατιάνα Μπλάτνικ γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της δίπλα στην οικογένεια και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γνωστή επιχειρηματίας και σύζυγος του πρίγκιπα Νικολάου μάλιστα δέχτηκε μια έκπληξη με αφορμή την ξεχωριστή αυτή μέρα από τους οικείους της.

Συγκεκριμένα, αν και η ίδια δεν είναι “φίλη” των γενεθλίων όπως ανέφερε, δέχτηκε ένα όμορφο βίντεο με ευχές από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους με πρώτο, τον σύζυγό της και δεν την άφησε ασυγκίνητη.

Έχει επαληθευτεί. Δεν μου αρέσει πολύ να γιορτάζω τα γενέθλιά μου, δεν έχω κάνει ποτέ.. και προσπαθώ να μείνω μακριά από πάρα πολλούς ανθρώπους, αλλά φέτος ξύπνησα με ένα βίντεο – που μου έφερε δάκρυα στα μάτια και γέλια – λοιπόν, μου έφερε ανθρώπους και αγάπη για μένα! Σας ευχαριστώ όλους – δεν έχετε ιδέα πόσο πολύ σημαίνει αυτό για μένα. Έχω τόση αγάπη στην καρδιά μου σήμερα. Τόση πολλή αγάπη, ευγνωμοσύνη και ενθουσιασμό για να προχωρήσουμε σε μια νέα χρονιά με όλους εσάς δίπλα μου… Είμαι πραγματικά ευλογημένη. Ευχαριστώ τον σύντροφό μου (στο έγκλημα και όχι μόνο)“, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Τατιάνα Μπλάτνικ.

hello.gr