Τέτα Καμπουρέλη – «Δεν είχαμε να φάμε – Παίρνω χάπια για να χαμογελάω»
2 years, 1 month ago
6

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει μετά την υπόθεση του ριφιφί θυρίδων τραπεζών στο Ψυχικό που οδήγησε στην προφυλάκιση του συζύγου της μίλησε η Τέτα Καμπουρέλη στην εκπομπή Happy Day.

Συγκεκριμένα, η Τέτα Καμπουρέλη δήλωσε:

«Αρρώστησα μετά τα τελευταία γεγονότα. Τα τελευταία 6 χρόνια έχω περάσει πολύ δύσκολα στη ζωή μου. Μη ξεχνάς ότι είχαμε μία ληστεία στο σπίτι, τότε μου πήρε τρία χρόνια να το ξεπεράσω. Το πιο σοβαρό από όλα ήταν αυτό που έγινε με τα δίδυμα, η νύφη μου έπαθε ένα σύνδρομο, κατά το οποίο το ένα έμβρυο έπαιρνε πιο πολύ αίμα από το άλλο. Σώθηκαν όμως και η νύφη μου και τα μωρά, ήταν πολύ σοβαρό».

Όσον αφορά τη σύλληψη του συζύγου της τόνισε:

«Παίρνω το χαπάκι μου για να κοιμηθώ, για να χαμογελάω και να έχω καλή διάθεση. Δε μπορώ να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση γιατί έκανα και λάθη. Ήρθαν κοντά μου άνθρωποι για να με βοηθήσουν, εγώ τους εμπιστεύτηκα, με χρησιμοποίησαν, δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω σωστά.

Από τη στιγμή που συνέβη το γεγονός, με έπιασαν κρίσεις πανικού. Μία ανασφάλεια τρομερή, δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι, έχασα πέντε κιλά, δε μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητο, μιλούσα μόνο με τη μητέρα μου.

Μία εβδομάδα μετά τα γεγονότα, έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών και για μία εβδομάδα δεν είχαμε να φάμε. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος. Βρίσκομαι ακόμα σε πολύ δύσκολη οικονομική ανάγκη».

Επιπλέον, όπως είχε κάνει και ο Φίλιππος Σοφιανός πριν λίγες ημέρες μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Τέτα Καμπουρέλη διέψευσε τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

in.gr