Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/5) η γνωστή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/5) η γνωστή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Μιλώντας για τις Άγριες Μέλισσες και την τηλεοπτική Βιολέτα,  η Θεοφανία Παπαθωμά είπε:

«Η Βιολέτα θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν. To σενάριο γράφεται τώρα όμως ξέρω ότι την δούμε εντελώς διαφορετική» ενώ μιλώντας για τον θάνατο του Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλος) δήλωσε ότι θα της λείψει πολύ. «Είναι πολύ άτυχη η Βιολέτα κι έχει παλέψει σκληρά για να σταθεί στα πόδια της» είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μιλώντας για την επιτυχία της σειράς είπε:

«Όλη αυτή η αγάπη που δείχνει ο κόσμο για τη σειρά είναι η καλύτερη ανταμοιβή και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει κόσμος που μου λέει ότι η σειρά τους κρατάει παρέα. Τι άλλο να θέλει ένας ηθοποιός παρά να δώσει χαρά στο κοινό; »

Η Θεοφανία Παπαθωμά δήλωσε επίσης ότι ο γιος  Αχιλλέα την γνώρισε ως ηθοποιό μέσα από τις Άγριες Μέλισσες και ήταν από τις λίγες φορές που «της είπε και μια καλή κουβέντα» για τις υποκριτικές της ικανότητες.

«Αγαπώ τη δουλειά μου όποιο και αν είναι το μέσο. Δεν τη φοβάμαι την τηλεόραση αντιθέτως την αγαπώ γιατί απευθύνεται σε περισσότερο κόσμο και μπορείς να χαροποιήσεις περισσότερο κόσμο» δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε ακόμα και για την θεατρική της επιστροφή της μέσα από την περιοδεία της παράστασης «Κάποτε στο Βόσπορο», ένα έργο του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου.

Για το πώς βιώνει την επιστροφή στην κανονικότητα μετά την χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων η Θεοφανία Παπαθωμά είπε: «Υπάρχει πάντα τρόπος να ζεις στην κανονικότητα η ευτυχία δεν είναι έξω ,αλλά μέσα μας σίγουρα όμως θα πρέπει να αποκατασταθεί και το έξω».

Μιλώντας τώρα για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο χώρο του θεάτρου η γνωστή ηθοποιός δήλωσε :

«Θλίβομαι. Σοκαρίστηκα με το μέγεθος των αποκαλύψεων για τις καταγγελίες στο θέατρο. Είναι πάρα πολύ λυπηρό να πηγαίνει σε ένα χώρο να εργαστείς και να κινδυνεύεις από τέτοιες συμπεριφορές και μάλιστα να αναγκάζεσαι να τις υφίστασαι και να μην μπορείς να αντιδράσεις. Το εργασιακό περιβάλλον θα πρέπει να είναι προστατευμένο. Όσο καθαρίζει ο χώρος  από τέτοιους ανθρώπους οδεύουμε προς το φως. Οι επίδοξοι θύτες θα φοβηθούν να προβούν σε αντίστοιχες πράξεις».

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, Πασχάλης Τσαρούχας ήταν χάλια για πολύ καιρό με όσα έχει διαβάσει στις καταγγελίες του ΣΕΗ.

«Να διαβάζεις όλα αυτά τα πράγματα με κάθε λεπτομέρεια είναι πολύ δύσκολο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

in.gr