Θοδωρής Μαραντίνης – «Μου στένεψαν τον οισοφάγο και δεν μπορούσα να φάω»
18 days ago
6

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Onirama κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις επεμβάσεις που έκανε και είχαν ως αποτέλεσμα να του δημιουργήσουν πρόβλημα στον οισοφάγο του.

«Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα. Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μια επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω», είπε και πρόσθεσε:

«Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολλές φορές εμετό. Μού είπαν ότι θα περάσει και περίμενα περίπου ένα χρόνο».

«Έκανα και μια δεύτερη και ούτε αυτή πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω και μια τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έπεσαν όλα μαζί. Αυτή η επέμβαση είναι πολύ απλή όσον αφορά την διαδικασία της. Οι επιπλοκές φάνηκαν στην πορεία της αποθεραπείας», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Δεν φοβήθηκα αλλά μου είπαν αν το αφήσω μπορεί να επηρεάσει πολύ και να έχω ρήξη οισοφάγου. Σίγουρα πρέπει να μπω να το ξανακάνω. Στην αρχή έχασα πολλά κιλά κι επηρέασε όλο το γαστροπεπτικό μου σύστημα. Σίγουρα επηρέασε και την φωνή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό αλλά πρέπει να το φτιάξω».