Τηλεθέαση: Σάρωσε η «Γη της Ελιάς» και στο δεύτερο επεισόδιο
2 years, 7 months ago
6

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης η σειρά του Mega

Στο δεύτερο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς» φλέρταρε ακόμη και με το 30% σε τέταρτο ενώ ο μέσος όρος της ξεπέρασε το 25%. Η σειρά του Mega από την ώρα έναρξής της έκοψε το νήμα με 24,6% και λίγο πριν τις 22.00 έφτασε το 28,3%.

Στο αποψινό επεισόδιο στην «Γη της Ελιάς», ο Στέφανος συνεχίζει να παρακολουθεί τη Μυρτάλη, παρά τις αντιρρήσεις του Στάθη, προσπαθώντας να καταλάβει αν του είπε ψέματα κι αν όντως υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη έρχεται αντιμέτωπη με τη Μαργαρίτα και μαθαίνει πως ο πατέρας της είχε έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί της. Η Μαργαρίτα, σοκαρισμένη, μαθαίνει ότι η Αθηνά έχει έναν γιο που η ίδια αγνοούσε. Η Αθηνά διώχνει την Αναστασία από το σπίτι κι έτσι απαλλάσσεται από μια γυναίκα που θα μπορούσε να ανακαλύψει το μυστικό της.

Ο Αλέξης προθυμοποιείται να φιλοξενήσει τη Μυρτάλη στο σπίτι του, αλλά εκείνη αρνείται. Η Χάιδω υποψιάζεται πως το διπλό φονικό είναι η συνέχεια μιας παλιάς βεντέτας ανάμεσα στην οικογένειά της και τους Καπερνάρους.

Elia
Elia1
Elia2
Elia3

Πιέζει τον Φίλιππο να αναλάβει τις ευθύνες του και να πάρει το αίμα τους πίσω. Η Ιουλία στριμώχνει τον Κωνσταντίνο για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διαθήκη, αλλά εκείνος δείχνει να μην ξέρει τίποτα. Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αθηνά ότι, μόλις τελειώσουν οι κηδείες, θέλει να μιλήσουν για το μέλλον της επιχείρησης.

Η Χάιδω μιλά απαξιωτικά στη Βασιλική κι έτσι ο Στάθης αντιλαμβάνεται ότι τους χρεώνει το διπλό φονικό. Ζητά από τον Στέφανο να προσέχει, μα εκείνος δεν δείχνει να φοβάται. Η Αθηνά παίρνει το μέρος του Αποστόλη σε μια επαγγελματική διαφωνία που έχει με τον Δημήτρη, γεγονός που τον εξοργίζει. Ο Πότης ενδίδει στον εκβιασμό, προκειμένου να σώσει το καφενείο από μια ακόμα επικείμενη ζημιά. Ο Ανέστης δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χωρισμό με την Ευτυχία, μεθάει και την χτυπά. Μια δεύτερη απόπειρα δολοφονίας κατά της Μυρτάλης, την αναγκάζει να πέσει στη θάλασσα για να σωθεί.   

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Η Γη της Ελιάς | Παρασκευή 3/9 21:00 (trailer)