«Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί…»: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έσπασε την σιωπή του για το διαζύγιο με τη Λασκαράκη
22 days ago
6

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί να έχει χωρίσει με τη Βάσω Λασκαράκη και μάλιστα και οι δύο να έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, ωστόσο, συνεχίζουν να απασχολούν το κοινό με τις άγνωστες λεπτομέρειες του διαζυγίου τους.

 

Γνωρίστηκαν το 2008, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της Πολυκατοικίας και όπως έχει υπογραμμίσει ο ηθοποιός για τη σχέση τους «φυσικά και δεν το περίμενα. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα σου συμβεί στην πορεία. Αυτό που με γοήτευσε στη Βάσω ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων: η συμπεριφορά, το στιλ, η εμφάνιση, αλλά και το μυαλό της».

Για την απόκτηση της κόρης τους, Εύας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει επισημάνει “ήμουν καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και σίγουρα δεν υπάρχει καμία άλλη τόσο έντονη στιγμή σαν κι αυτή. Από την άλλη, δεν είχα αγωνία, διότι εμπιστευόμουν πάρα πολύ το γιατρό της”.

 

Όσον αφορά τον χωρισμό, αλλά και την αντίδραση της κόρης τους, ο ηθοποιός είχε σημειώσει «είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα».

Πως διαχειρίστηκαν το διαζύγιο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη

Και συμπληρώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης «όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας, να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας».

 

Η ατάκα της κόρης του Γιάννη Τσιμιτσέλη που τον αιφνιδίασε

Και καταλήγει «μου είχε πει η κόρη μου μια ατάκα “μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι”. Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, που το έχει ακούσει; που το είδε; Μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή».

enimerotiko.gr