Tom Brady: Αυτός είναι ο πραγματικός του έρωτας – Πώς πέρασε τη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου
1 year, 2 months ago
6

Ο Tom Brady βρήκε τον χρόνο να γιορτάσει τις αγάπες της ζωής του αυτήν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο αστέρας του NFL, που μόλις αποχώρησε από τα γήπεδα, φρόντισε να μοιραστεί με τους ακολούθους του τις φωτογραφίες των τριών παιδιών του, που είναι ο πραγματικός του έρωτας, στην πρώτη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που την περνά ως διαζευγμένος και single.

Ο Tom Brady ανέβασε φωτογραφίες της 10χρονης κόρης του Vivian και του 13χρονου γιου του Benjamin, παιδιά που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Gisele Bündchen, και του 15χρονου γιου του John “Jack” Edward, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Bridget Moynahan.

Η πιο γλυκιά” γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της κόρης του η οποία ποζάρει στην ακρογιαλιά χαμογελώντας γλυκά στον μπαμπά της. Στην επόμενη βλέπουμε τον Ben να χαϊδεύει το κεφάλι της μικρής του αδελφής. “Πραγματική αγάπη” γράφει ο Brady, ενώ σε επόμενο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Jack με τα σκυλάκια του.

Credit: Tom Brady/Instagram

O Brady απολαμβάνει πλέον αρκετό χρόνο με τα τρία παιδιά του και νοσταλγεί στιγμές από το παρελθόν, ειδικά από τότε που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο 45χρονος βρίσκεται στο προσκήνιο μετά την πρεμιέρα της ταινίας “80 for Brady” όπου έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του από τη Gisele.

Κάποιες εβδομάδες πριν είχε παρακολουθήσει την ταινία στη Νέα Υόρκη μαζί με τα παιδιά του, σε ειδική προβολή. “Ήταν πολύ συγκινητικό. Ήταν μια σπουδαία σεζόν και το να έχω τα παιδιά μου να το βλέπουν ήταν το καλύτερο σημείο απ’ όλο αυτό. Τα παιδιά σού μαθαίνουν τόσο πολλά. Μαθαίνεις από τις νέες εμπειρίες μαζί τους και είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου” είχε πει.

instyle.gr