Tom Cruise: Στέλνει μήνυμα στους θαυμαστές του κάνοντας ελεύθερη πτώση
1 year, 4 months ago
6

Έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο Tom Cruise για να στείλει τις ευχές του για τις γιορτές.

Ο 60χρονος σταρ, που είναι γνωστό ότι είναι άνθρωπος της δράσης και επιλέγει να κάνει μόνος του όλες τις επικίνδυνες σκηνές, μπαίνοντας κυριολεκτικά στο πετσί του ρόλου του, έστειλε το μήνυμά του από τους αιθέρες, ή καλύτερα τη στιγμή που έπεφτε από τον ουρανό.

Ο Tom Cruise ανέβασε βίντεο στα social media από τα γυρίσματα της ταινίας “Mission: Impossible – Dead Reckoning” στη Νότια Αφρική, ενώ στο μήνυμα που απευθύνει στους θαυμαστές τους εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξή τους, στέλνοντας τις ευχές του για χαρούμενες γιορτές. Παράλληλα, επιδεικνύει και τις ικανότητές του στο skydiving.

Credit: Tom Cruise/Instagram

Είμαστε πάνω από την πανέμορφη Νότια Αφρική, όπου γυρίζουμε το Mission: Impossible – Dead Reckoning, μέρος πρώτο και μέρος δεύτερο. Και δεν ήθελα να τελειώσει το έτος χωρίς να σας ευχαριστήσω που ήρθατε στους κινηματογράφους και στηρίξατε το Top Gun: Maverick” ξεκίνησε το μήνυμά του ο Tom Cruise.

Ο σκηνοθέτης του Dead Reckoning, ο οποίος ήταν, επίσης, ο σεναριογράφος του Top Gun: Maverick, Christopher McQuarrie τον διέκοψε υπενθυμίζοντάς του πως πρέπει να είναι σύντομος. “Κοίτα, πρέπει να γυρίσουμε, πρέπει να τραβήξουμε” του είπε και ο Cruise έσπευσε να εκτελέσει την εντολή του πέφτοντας από το αεροπλάνο.

Τι έλεγα;” αναρωτήθηκε με άνεση ενώ κάνει ελεύθερη πτώση. “Α, ναι. Ευχαριστώ για τη στήριξη στο Top Gun: Maverick και σας ευχαριστώ που μας επιτρέψατε να σας ψυχαγωγήσουμε. Είναι πραγματικά η τιμή μιας ολόκληρης ζωής. Μου τελειώνει το υψόμετρο, οπότε πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά. Πρέπει να κάνουμε αυτήν τη λήψη. Να έχετε ασφαλείς και χαρούμενες διακοπές, θα σας δω στους κινηματογράφους” ολοκλήρωσε το μήνυμά του και συνέχισε την κάθοδό του.

instyle.gr