«Του εξήγησα αλλά τίποτα αuτός»: Γι’ αυτό παράτησε τη Μενεγάκη ο καρδιοχειρουργός Βήχος λίγο πριν το γάμο
2 years, 17 days ago
6

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καρδιοχειρούργο Δημήτρη Βήχο, πριν τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ωστόσο, τελευταία στιγμή ακυρώθηκε.

 

Η συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη για την ακύρωση του γάμου της με τον Δημήτρη Βήχο

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Down Town», το 1996, εκτός από τον απολογισμό της για τον «Πρωινό Καφέ», αναφέρθηκε στις φήμες που υπήρχαν σχετικά με τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Βήχο.

Όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη Μενεγάκη, ο λόγος που είχε χωρίσει από τον τότε σύντροφό της ήταν ένας άντρας και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Παπαδάκης.

Ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη δεν παντρεύτηκε τον Δημήτρη Βήχο

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «με τον Δημήτρη, που ήταν και να παντρευτούμε, αντιμετωπίσαμε τρομερό πρόβλημα. Όταν παρουσίασα τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 τσακωθήκαμε, γιατί θεωρούσε ότι ήμουν υπερβολικά τρυφερή με τον Παπαδάκη, τον τότε συμπαρουσιαστής μου. Ότι και καλά του χάιδευα το χέρι και τέτοια. Του εξηγούσα ότι έτσι ήθελε ο σκηνοθέτης, αλλά τίποτα αυτός. Μα τι θα έβγαινα πια να κάνω μπροστά στην κάμερα;».

 

Όταν το ζευγάρι είχε χωρίσει, φήμες ήθελαν να έχει μπει ανάμεσά τους ο «Πρωινός Καφές», αλλά τελικά πίσω από όλα κρυβόταν η ζήλια και πιο συγκεκριμένα για τον Νίκο Παπαδάκη.

Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρης Βήχος

 

 

enimerotiko.gr