Τζένη Θεωνά: «Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη – Δεν επανήλθε ποτέ το σώμα μου»
1 year, 2 months ago
6

Τζένη Θεωνά αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, τον σύντροφό της Δήμο Αναστασιάδη αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day.”

Αρχικά, αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της αποκάλυψε πως πήρε 25 κιλά: “Έίχα έναν άνθρωπο μέσα μου και έναν που είχα καταναλώσει. Πήρα 25 κιλά. Δεν μου έφυγαν ποτέ, ποτέ δεν επανήλθα στα ίδια κιλά. Δεν έχω το ίδιο σώμα. Δεν φορώ το ίδιο νούμερο!”

Όσο για τη διατροφή που κάνει αστειεύτηκε: “Κάνω πολλή διατροφή, φέρνω συνέχεια στη δουλειά τάπερ με σοκολάτες, σφολιάτες, πίτσες και σουβλάκια” και πρόσθεσε: “Κρύβομαι στο αυτοκίνητο. Τρώω γλυκά κρυφά πριν ανέβω για να μην τα βάλω στο σπίτι. Έχουμε cheat day, όμως, και με τον Αρίωνα.”

Για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού είπε: “Θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν ξέρω γιατί οι ρυθμοί και οι συνθήκες δεν είναι πάρα πολύ εύκολες και εγώ δεν μπορώ να πω ότι είμαι αστέρι ικανοτήτων που όλα… παίρνω τα παιδιά, μαγειρεύω, πάω στη δουλειά, γυρίζω κι όλα τέλεια… Προσπαθώ, μπερδεύομαι, αν κάποια στιγμή οι καλές μου προθέσεις, ισορροπήσουν με τις ικανότητές μου τότε ίσως γίνω πολύτεκνη.”

Σχετικά με τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη είπε: “Ο Δήμος έφυγε πρώτη φορά και πήγε Αμερική όταν το μωρό ήταν 25 ημερών. Δεν με νοιάζει αυτό, με νοιάζει τι κάνεις με τον χρόνο σου, που είναι αρκετός όταν είσαι στο σπίτι. Όταν είμαι στα γυρίσματα και αυτός γυρίζει σπίτι, έχει παρουσία που μπορεί να είναι πολύ παραγωγικός… Δεν πήγαινα ποτέ κάθε μέρα στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Δήμος, αλλά τσέκαρα τα πάντα… Ο Δήμος δεν με βοηθάει ποτέ στις δουλειές του σπιτιού. Δεν είναι ένας κόσμος που τον αφορά και επιθυμεί το ίδιο και για εμένα. Μου λέει να μην κάνω ούτε εγώ δουλειές, αφού δεν μου αρέσει… Δεν πρόκειται να μου πει ποτέ “τι ακαταστασία είναι αυτή;”, δεν τον απασχολεί, δεν τον νοιάζουν αυτά“.

instyle.gr