Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλύπτει τι τρώει και τι κάνει για να είναι καλλίγραμμη και λαμπερή
2 months, 10 days ago
6

«Το να αλλάξω τη ρουτίνα της προπόνησής μου είναι το κλειδί…Πάντα προσπαθώ να εκπλήσσω τους μύες μου», λέει η διάσημη ηθοποιός

Τα αγαθά κάποις κτώνται και αυτό φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά η Τζένιφερ Άνιστον. Στα 53 της χρόνια η χολιγουντιανή σταρ καταφέρνει να διατηρεί τη σιλουέτα της και το δέρμα της λαμπερό. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το πρωινό της ξεκινά πάντα με λεμόνι και πλιγούρι βρώμης.

Μιλώντας στο περιοδικό « First For Women» η Τζεν αποκάλυψε πως η καλλίγραμμη σιλουέτα της είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής. Εξήγησε ότι έχει κολλήσει σε ένα έντονο «μάθημα καρδιοαναρρίχησης» έχοντας στο πλευρό της τον προπονητή της.

«Είναι τόσο υπέροχη προπόνηση», είπε για τη γυμναστική που ακολουθεί. Όπως αποκάλυψε στο γυμναστήριο που πηγαίνει κάνει μάθημα διάρκειας μόνο 30 λεπτών σε μηχανήματα αναρρίχησης εσωτερικού χώρου. Ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης όπως ισχυρίζεται την κάνει να καίει διπλάσιες θερμίδες από άλλες ασκήσεις.

Άλλο μυστικό που χρησιμοποιεί για τη γυμναστική όπως λέει είναι να μην κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα. «Το να αλλάξω τη ρουτίνα της προπόνησής μου είναι το κλειδί…Πάντα προσπαθώ να εκπλήσσω τους μύες μου».

Όμως η Άνιστον δεν αρκείται μόνο στη γυμναστική στο γυμναστήριο καθώς συνεχίζει την προπόνηση και στο σπίτι κάνοντας άλματα με σχοινάκι.