Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Φρενίτιδα από τις φήμες επανασύνδεσης
2 years, 10 months ago
6

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ χώρισαν πρόσφατα από τις σχέσεις τους και τώρα έγιναν πρωτοσέλιδο μετά τις αποκλειστικές φωτογραφίες της Daily Mail που τους δείχνουν να κάνουν μαζί διακοπές στην ορεινή Montana.

H Λόπεζ μόλις χώρισε μετά από 4 χρόνια σχέσης με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ λίγο πριν παντρευτούν και ο Άφλεκ από τη σύντροφό του, Άνα ντε Άρμας, με την οποία συγκατοικούσαν.

Και το θέμα δεν είναι φυσικά αν είναι ακόμη μία κατάκτηση του ενός ή του άλλου αλλά για το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί το 2002 και το παρατσούκλι «Βennifer» υπήρξε σχεδόν τόσο ισχυρό όσο το «Brangelina».

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ εντοπίστηκαν -μετά την κοινή τους παρουσία στο VAX Live concert στις 2 Μαΐου- να κάνουν βόλτες με τζιπ στο Big Sky της Montana όπου ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ διαθέτει σαλέ.

Οι δυο τους εθεάθησαν στο πολυτελές Yellowstone Club ένα ιδιωτικό resort για σκι και γκολφ.

Μετά από μία εβδομάδα μαζί, επιβιβάστηκαν στο ίδιο τζετ, επέστρεψαν στο Λος Άντζελες και μάλιστα ο Άφλεκ την πήγε ο ίδιος πίσω στην έπαυλή της.

Πηγή από το περιβάλλον τους φέρεται να είπε στο αμερικανικό People ότι «έχουν ένα ισχυρό δέσιμο. Ήταν γρήγορο και έντονο, αλλά η Jennifer είναι ευτυχισμένη».

Μια άλλη πηγή δήλωσε στο E! News ότι οι δυο τους δεν έπαψαν ποτέ να επικοινωνούν ακόμα και μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους το 2004 και ότι μετά τον χωρισμό της Lopez από τον Ροντρίγκεζ ο Άφλεκ «επικοινώνησε μαζί της για να δει πώς είναι και βγήκαν έξω για φαγητό αρκετές φορές τον περασμένο μήνα. Είναι πολύ φυσικά τα πράγματα μεταξύ τους και η χημεία τους εξωπραγματική. Έπιασαν το νήμα από εκεί που το είχαν αφήσει και απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου».

Στην αρχή τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μια απλή φιλία, τώρα όμως φαίνεται ότι το ζευγάρι πλέον έχει περάσει σε άλλη φάση, ρομαντικής σχέσης.

Οι παλιές αγάπες

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli και αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, λίγο αφότου η Lopez έκανε αίτηση διαζυγίου από τον δεύτερο σύζυγό της, Cris Judd.

Λίγες μέρες όμως πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2003, ανέβαλαν τον γάμο κατηγορώντας τα μίντια για υπερπροβολή και τον Ιανουάριο του 2004 χώρισαν.

Το 2016 η JLo σε συνέντευξή της είχε πει ότι το τέλος της σχέσης τους οφειλόταν εν πολλοίς στην πίεση που τους ασκούσαν τα ταμπλόιντς.

«Ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είχε γίνει; Υπήρχε όμως πραγματική αγάπη εκεί» είπε παρότι και οι δύο είχαν πλαγίως κατηγορηθεί ότι ο αρραβώνας τους ήταν διαφημιστικό κόλπο για την προώθηση της ταινίας τους.

in.gr