Τζένιφερ Λόπεζ: Ο πρώην της βρίσκει… παρηγοριά στην πρώην γυναίκα του που είναι παντρεμένη
2 years, 7 days ago
6

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είναι ακομπλεξάριστος και πέρασε το Σαββατοκύριακό του με την πρώην σύζυγό του και τον άνδρα της

Την ώρα που η Τζένιφερ Λόπεζ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Μπεν Άφλεκ ο Άλεξ Ροντρίγκεζ βρίσκει… παρηγοριά στην πρώην γυναίκα του και την οικογένειά της.

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Jlo πήγε στο Μέμφις το Σαββατοκύριακο μαζί με την πρώην σύζυγό της Cynthia Scurtis, τον σύζυγό της Angel Nicolas και τις δύο κόρες τους: Natasha, 17 ετών, και Ella, 13 – την οποία ο Άλεξ έχει με τη Cynthia.

Σύσσωμη η ομάδα πήγε να δει αγώνα πλέι οφ στο ΝΒΑ. Όμως, πριν πάει στο γήπεδο, ο σταρ του MLB δημοσίευσε μια selfie με όλους να χαμογελούν μπροστά σε ένα αεροπλάνο.

Alex-Rodriguez

«Μέμφις δεμένο. Δύο κορίτσια. Τρεις γονείς. Ένας στόχος: Νίκη στο #Game1 @timberwolves #NBAPlayoffs #LFG», έγραψε στη λεζάντα.

Φαίνεται πως η δυναμική αυτής της οικογένειας έχει κερδίσει τις καρδιές των οπαδών του Άλεξ στο Instagram. Ένας χρήστης έγραψε, «η φωτογραφία σου έχει μεγάλο νόημα #greatparenting», ένας άλλος πρόσθεσε: «Είσαι καταπληκτικός!! Στόχοι συνεργασίας γονέων !!!».

Ο Alex και η Cynthia περνούν χρόνο μαζί από το διαζύγιό τους το 2008. Τον Ιούνιο του 2021, ο Άλεξ δημοσίευσε ότι ο ίδιος, η Cynthia και ο Angel ακολούθησαν μαζί ένα πρόγραμμα γυμναστικής διάρκειας εννέα εβδομάδων.