Τζένιφερ Λόρενς: Οι γυμνές φωτογραφίες, οι σύντροφοι και η αποκάλυψη για την ερωτική της ζωή
2 years, 4 months ago
6

Για ποιον προορίζονταν οι γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν

Ο χωρισμός συνέπεσε με μία εφιαλτική περίοδο για τη Λόρενς.Η Τζένιφερ Λόρενς μπορεί πλέον να έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της Cooke Maroney, με τον οποίο περιμένουν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, ωστόσο η προσωπική της ζωή δεν υπήρξε πάντα ανέφελη.

Ο πρώτος της έρωτας που έγινε γνωστός ήταν με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία X-Men: First Class το 2010, Nicholas Hoult. Οι δυο τους έζησαν μαζί τέσσερα χρόνια αλλά όταν γύριζαν το X-Men: Days of Future Past ήρθε ο χωρισμός. Με λίγα λόγια ήταν μαζί για όσο… έπαιζαν μαζί.

Ο χωρισμός συνέπεσε με μία εφιαλτική περίοδο για τη Λόρενς. Το 2014 ξέσπασε το σκάνδαλο με τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών διάσημων γυναικών, και ανάμεσα στα θύματα ήταν και η ηθοποιός. Σε εκείνη τη φάση ήταν πραγματικά πολύ εύκολο για τον οποιονδήποτε να βρει στο διαδίκτυο τις γυμνές selfie που είχε τραβήξει η Λόρενς και κράταγε στο κινητό της. Οι χάκερ «χτύπησαν» το cloud, οι φωτογραφίες διέρρευσαν και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε ότι επρόκειτο για προσωπικό της υλικό και για σεξουαλικό έγκλημα. Επίσης είπε ότι είχε τραβήξει τις φωτογραφίες για τον Hoult.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, η ηθοποιός ερωτεύτηκε τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν γύριζαν την ταινία Mother!. Ούτε αυτή η σχέση έμελλε να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό και οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους τον Νοέμβριο του 2017.

Το 2018, γνώρισε τον διευθυντή μίας γκαλερί Cooke Maroney, τον οποίο και παντρεύτηκε έναν χρόνο αργότερα και με τον οποίο είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα πρόσφατα η ηθοποιός προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την ερωτική της ζωή.
Η Λόρενς ήταν καλεσμένη στο The Late Show με τον Stephen Colbert και ερωτήθηκε για ένα μεγάλο διάλειμμα που είχε κάνει πρόσφατα από την υποκριτική. Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε: «Πώς τα πέρασες; Τι έκανες;» και εκείνη απάντησε: «Έκανα πάρα, μα πάρα πολύ σεξ».

protothema.gr