Βασιλιάς Κάρολος: Mέτρα κατά του Harry αν επιτεθεί στην Camilla στο βιβλίο του
1 month, 19 days ago
6

Ο πρίγκιπας Harry δεν πρέπει να περιμένει πρόσκληση για την τελετή στέψης του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου, σε περίπτωση που στα απομνημονεύματά του επιτεθεί στην Camilla.

Πηγή είπε στο Daily Beast, “είναι άλλο πράγμα για τον Harry να επιτεθεί στον Κάρολο, μπορεί να το δεχθεί στο πιγούνι, αλλά αν ο Harry τον αναγκάσει να επιλέξει, κάνοντας επίθεση στην Camilla στο βιβλίο του, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα επιλέξει την Camilla“. Παράλληλα, η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ο βασιλιάς είναι “απίστευτα προστατευτικός” με τη δεύτερη σύζυγό του.

Credit: The Royal Family/Instagram

Άλλη πηγή ανέφερε στο περιοδικό ότι ο Harry και η Meghan Markle είναι σε δοκιμαστική λίστα για την τελετή του 2023, “με την πόρτα να μένει ανοικτή γι’ αυτούς αν θα λάβουν την πρόσκληση ή θα αποκλειστούν”.

Το Page Six δημοσίευσε την είδηση τον Ιούλιο του 2021 ότι ο πρίγκιπας έγραφε ένα βιβλίο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2023. Τα απομνημονεύματα ήταν αρχικά προγραμματισμένα για δημοσίευση τον Νοέμβριο, αλλά η ημερομηνία έκδοσης πήρε παράταση. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο βασιλικός βιογράφος Τομ Μπάουερ είπε στο Page Six ότι ο Κάρολος, 73 ετών, και τα μέλη της οικογένειάς του είναι “πολύ νευρικά” για το βιβλίο, αποκαλώντας το “ωρολογιακή βόμβα”.

instyle.gr