Βασίλης Μπισμπίκης: Μας γνωρίζει για πρώτη φορά την αδερφή του και όλοι μιλούν για την ομοιότητα τους
2 years, 2 months ago
6

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πολύ τα μέσα τόσο με τη σχέση του με τη Βανδή όσο και με τα επαγγελματικά.

 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο διακεκριμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο πολυσυζητημένος πρωταγωνιστής είδε τη σειρά “Κομάντα και Δράκοι”, στην οποία πρωταγωνιστούσε, να ολοκληρώνεται με επιτυχία, ενώ οι παραστάσεις “Άνθρωποι και ποντίκια” και “Κόκκινα Φανάρια” τις οποίες σκηνοθετεί είναι sold out και κυριολεκτικά… σπάνε ταμεία.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η σχέση με την αδερφή του

Εκτός από τα επαγγελματικά του, και τα προσωπικά του δείχνουν να είναι στην καλύτερή τους φάση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ζευγάρι εδώ και κάποιους μήνες με την Δέσποινα Βανδή και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Για πρώτη φορά τώρα, ο Βασίλης Μπισμπίκης που είναι ιδιαίτερα φειδωλός σε ότι αφορά όσα λέει και δημοσιοποιεί για την προσωπική και οικογενειακή του ζωή, μας σύστησε και την αδερφή του, Παναγιώτα.

Μέσω μίας φωτογραφίας στα Instagram stories, ο ηθοποιός ποζάρει μαζί της σε ένα γλυκό στιγμιότυπο.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία

 

Μπισμπίκης

Για τη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή μίλησε ο μουσικός Μανώλης Κονταρός. Μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή “Open Weekend” έδωσε ο Μανώλης Κονταρός.

Ο μουσικός μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχέση Δέσποινας Βανδή – Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για τη λέξη «κουμπαράκια» που χρησιμοποίησε πριν από λίγο καιρό.

«Είναι δύο πολύ καλοί μου φίλοι, με τιμούν και τους τιμώ με τη φιλία μου», ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Κονταρός και συνέχισε:

«Σχετικά με την κουμπαριά, ο χρόνος θα τα δείξει όλα».

Για τη γνωριμία με τη Δέσποινα Βανδή:

 

«Με τη Δέσποινα γνωρίστηκα από την εκπομπή που κάναμε στην Κρήτη, το “My Greece”. Με έχει τιμήσει, έχει έρθει και στο Lido που έχω τραγουδήσει με τον Βασίλη τότε, κι έχουμε μια πολύ καλή σχέση.

Ο Βασίλης έχει φιλίες με πολλούς παιδικούς μου φίλους, όμως εγώ τον γνώρισα μέσα από τη Δέσποινα Βανδή», είπε ο μουσικός.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν είναι ταιριαστοί ο Μανώλης Κονταρός απάντησε:

«Δείχνουν ευτυχισμένοι. Όσες φορές έχουμε κάνει παρέα μου βγάζουν ένα όμορφο και ευτυχισμένο ζευγάρι».

Δείτε το απόσπασμα

 

enimerotiko.gr