Βίκυ Μιχαλονάκου: «Ο Αλέν Ντελόν μου έστειλε αίτημα φιλίας και τον διέγραψα»
1 year, 11 months ago
6

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Μιχαλονάκου στο «Πάμε Δανάη».

Η παρουσιάστρια που έγραψε ιστορία με το «Ερωτοδικείο» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ ενώ αποκάλυψε πως ο Αλέν Ντελόν της είχε στείλει αίτημα φιλίας στα social media όμως εκείνη το διέγραψε.

«Επικοινώνησα με την πρεσβεία και αφού επικύρωσα την πιστότητα του λογαριασμού, του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα γιατί με επέλεξε. Εκείνος μου απάντησε ότι ψάχνει κάποιες προσωπικότητες και ότι με έχει παρακολουθήσει. Λίγο αργότερα τον διέγραψα. Είναι δυνατόν να έχετε φίλο έναν ακραίο εθνικιστή;», είπε.

Για την γνωριμία της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ανέφερε: «Συνάντησα την Ελίζαμπεθ Τέιλορ όταν έκανε περιοδεία για μία εκστρατεία κατά του AIDS. Με απογοήτευσε. Δεν είχε καμία σχέση με τη μυθική, χολιγουντιανή της εικόνα. Ήμουν η πρώτη που πήρα συνέντευξη από την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και όλα τα διεθνή συνεργεία την κατέγραψαν. Η ΕΡΤ δεν ήταν εκεί. Είχε πάει σε μία λαϊκή τραγουδίστρια και έμενα με κατέγραψαν τα διεθνή κανάλια».

Στη συνέχεια, μιλώντας για την τηλεόραση, τόνισε: «Η ιδιωτική τηλεόραση έχει εμπορευματοποιηθεί τελείως και μεταμορφώνει συνειδήσεις. Η κρατική τηλεόραση κατέστη κομματικό «παραμάγαζο», αφού προηγουμένως έκλεισε και λοιδορήθηκε».