Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η ζωή στο Καζακστάν, το παρατσούκλι «Μπουλντόζα» στο Survivor, ο γάμος και η μητρότητα
3 years, 3 months ago
6

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1985 στο Καζακστάν όπου και έζησε μέχρι τα πέντε της χρόνια. Το 1990 επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και  εγκαταστάθηκαν στο Μενίδι Αττικής.

Της: Έπη Τρίμη

Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη  ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ως ηθοποιός. Το 2001, μαζί με τον αδελφό της, έπαιξαν στη ταινία Δεκαπενταύγουστος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη. Από την ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με το βόλεϊ, το οποίο συνέχισε για περίπου δέκα χρόνια. Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ. Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε.

Προσωπική ζωή

Από το 2011 μέχρι το 2018 είχε σχέση με τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη. Από το 2019 έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Για την προσωπική της ζωή έχει πει: «Ποτέ δεν μου άρεσε να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όπως, επίσης, δεν είμαι από τις γυναίκες που γίνονται θέμα μέσα από τις σχέσεις τους, αλλά μέσα από τη δουλειά τους. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως τη συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου είμαι χαρούμενη για όλα όσα συμβαίνουν στα προσωπικά μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που κρύβονται. Απλά ποτέ δεν μου άρεσε να προκαλώ με τη ζωή μου», παραδέχτηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια

«Μεγάλωσα σε μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Μάλιστα, αυτό που έλεγα πάντα στον εαυτό μου είναι πως όταν μεγαλώσω θέλω να παντρευτώ και να κάνω τρία παιδιά. Ο γάμος, όμως, και τα παιδιά δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Αισθάνομαι ευτυχισμένη και γεμάτη με όλα όσα έχω μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα, είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να γίνω μητέρα.

Έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τους γονείς μου και είμαι έτοιμη και εγώ με τη σειρά μου να δώσω αγάπη και στα δικά μου παιδιά. Μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να κάνω οικογένεια. Αυτή μου η επιθυμία σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει εμμονή. Επίσης, αυτό που με έχει διδάξει η ζωή είναι πως δεν πρέπει να ζορίζεις τα πράγματα και τις καταστάσεις. Το ζόρι φέρνει πάντα τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Και ειδικά το θέμα της οικογένειας και της απόκτησης παιδιών πρέπει να έρθει εντελώς αβίαστα και να σε βρει ήρεμο και έτοιμο να βιώσεις αυτή την καινούρια κατάσταση στη ζωή σου», κλείνει την συνέντευξη η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Επαγγελματική πορεία

Η επίσημη πρώτη της στο τραγούδι έγινε σε ένα νυχτερινό μαγαζί στη Ζάκυνθο, το 2005. Εκεί εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή Γιώργου Δούκα. Τον επόμενο χρόνο εμφανίστηκε στο μουσικό σχήμα που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος στο νυχτερινό κέντρο “Άνοδος”. Την ίδια ακριβώς περίοδο, συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι “Super Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο. Εκεί ήταν ένα από τα 20 κορίτσια που είχαν στην κατοχή τους βαλίτσες με χρήματα που ο κάθε παίκτης έπρεπε να επιλέξει. Το φθινόπωρο του 2008, δήλωσε συμμετοχή στο The X-Factor Greece. Πέρασε τις οντισιόν με επιτυχία και έφτασε μέχρι τη φάση των ζωντανών εκπομπών (ή live shows).  Στη συνέχεια, η πορεία της ήταν ανοδική. Έτσι, το 2020  κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Της Καρδιάς Μου Ο Χορός» και «Ahe Ahe (Εσύ Εσύ)» με τον Αιγύπτιο τραγουδιστή Amr Diab.Τα σταθερά και ανοδικά βήματα της Ειρήνης Παπαδοπούλου της έχουν χαρίσει, επιτυχία, αγάπη, καταξίωση και το σίγουρο είναι ότι θα την οδηγήσουν στην κορυφή.

Οι σπουδές υποκριτικής

«To 2018 γράφτηκα στη σχολή του Θοδωρή Αθερίδη. Όχι για να γίνω ηθοποιός, αλλά θεωρώ πως η υποκριτική βοηθάει και στη δική μας δουλειά, καθώς ακόμα και ένας τραγουδιστής μπορεί να γίνει καλύτερος τόσο στην κινησιολογία όσο και στην ερμηνεία. Συνεπώς πήγα για να διδαχθώ κάποια πράγματα που θα με έκαναν καλύτερη πάνω στη σκηνή αλλά και στη δουλειά μου. Δεν είμαι ένα ψώνιο που είπα “Θέλω να γίνω ηθοποιός”.

Εξάλλου και πέρσι είχα μια πρόταση να συμμετάσχω στην παράσταση ++++ στο θέατρο Ήβη, μια πρόταση που αρνήθηκα διότι δεν ένιωθα έτοιμη εκείνη την περίοδο να κάνω ένα τέτοιου είδους βήμα» λέει με ειλικρίνεια. Ποιο ήταν το πρώτο feedback που πήρε από τους δικούς της ανθρώπους ύστερα από την πρεμιέρα της παράστασης; «Ήρθαν, παρακολούθησαν την παράσταση και τους άρεσε πολύ. Αυτό που έχω ξεκαθαρίσει στους δικούς μου ανθρώπους είναι πως δεν θέλω κανείς τους να μου χαϊδέψει τα αυτιά σε οτιδήποτε και να κάνω στη ζωή μου.

H συμμετοχή στο Survivor

Η «Μπουλντόζα» του Survivor  διαθέτει απίστευτη κορμάρα όπως βλέπετε και από την φωτογραφία. Πώς ό,ως της βγήκε το εν λόγω ψευδώνυμο; Η ίδια είχε πει σχετικά:” Όταν περνάς από τόσες δοκιμασίες και επιβιώνεις, μόνο πιο δυνατός μπορείς να γίνεις. Δοκιμάστηκα στην πείνα, στη στέρηση, στις ανθρώπινες σχέσεις, στο να αγωνίζομαι καθημερινά κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες. Ήταν πρόκληση και εμπειρία ζωής.Το  ψευδώνυμο το βρήκα χαριτωμένο και αντιφατικό, όπως καταλαβαίνετε. Ήταν επίσης ένας τρόπος να νιώθω δυνατή. Ήταν εμπνευσμένο από τον Στάθη Ψάλτη, που ήταν κι αυτός αδυνατούλης και σε μια ταινία υποδυόταν τον μποξέρ και πριν ανέβει στο ρινγκ τού έλεγε ο προπονητής του να λέει ότι είναι «μπουλντόζα» και να το επαναλαμβάνει μέχρι να νιώσει δυνατός και να τα σαρώσει όλα. Είμαι δυνατή γυναίκα, αλλά με πολλή ευαισθησία, όμως παντού και πάντοτε επιβιώνω”.

Πηγές: wikipedia | In.gr | People |Real news

enimerotiko.gr