Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις τελευταίες στιγμές του Γιώργου Γρηγοριάδη! Προφυλακίστηκε ο γείτονας – δολοφόνος
1 year, 7 months ago
6

Αρνείται κάθε εμπλοκή η μητέρα του

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος ομογενής από τη Ρωσία που σκότωσε τον επιχειρηματία Γιώργο Γρηγοριάδη έξω από το σπίτι του στις Σέρρες.

Ο γείτονας του θύματος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα και υποστήριξε ότι το θύμα του έκλεψε εργαλεία από την αποθήκη του.

«Το θύμα βρίσκονταν μπροστά στην πόρτα του σπιτιού του κατηγορούμενου. Ο κατηγορούμενος συνειδητοποίησε ότι προσπαθεί να του διαρρήξει το σπίτι του. Επήλθε μια λογομαχία η οποία είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει εάν είχε μπει στο σπίτι ή εκείνη την ώρα έμπαινε διότι τον πέτυχε ακριβώς μπροστά στην πόρτα» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου μετά την απόφαση. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης θα μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο αλλά μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρός, τον πέταξε στο αρδερευτικό κανάλι επειδή υπέστη σοκ.

Από πλευράς της η μητέρα του 47χρονου αρνείται κάθε εμπλοκή στο έγκλημα και υποστηρίζει ότι ο γιος της απείλησε να τη σκοτώσει αν μιλούσε στην αστυνομία, ενώ όπως δήλωσε, την καθησύχασε ότι θα μετέφερε τον Γρηγοριάδη στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή ένα βίντεο που καταγράφηκε λίγα λεπτά πριν την δολοφονία, δείχνει τις τελευταίες στιγμές του Γιώργου Γρηγοριάδη σε κατάστημα όπου είχε μεταβεί για να αγοράσει οικοδομικά υλικά.

 

newsbreak.gr