Καίτη Φίνου: «Έχω να δουλέψω από το 2000. Ντρεπόμουν για το σώμα μου, πέρασα κατάθλιψη και πάχυνα»
1 year, 11 months ago
6

Καίτη Φίνου: Η γνωστή ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «The dot», όπου παραχώρησε συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για το γεγονός πως έβρισκε σέξι τον Στάθη Ψάλτη, ότι δεν έχει δουλέψει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά και για το σπίτι του ηθοποιού όπου διαμένει. Αναλυτικότερα:

Καίτη Φίνου: Όλα όσα ανέφερε στις δηλώσεις της

«Εκείνη την εποχή δεν έβρισκα κανέναν πιο σέξι από τον Στάθη Ψάλτη. Ήταν όμως ο Σταμάτης Γαρδέλης. Κάναμε μετά βιντεοκασέτες μαζί και το… διαπίστωσα. Δεν μπορώ να πω, τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όχι, δεν είχαμε σχέση. Τα ‘80s ήταν ανάσα, ανεμελιά. Ντρεπόμουν για το σώμα μου. Δεν ήμουν η γυναίκα που θα έκανε τον άντρα να λιώσει στο κρεβάτι, ήμουν πολύ ντροπαλή. Πόνεσα, πέρασα κατάθλιψη και πάχυνα στα 40 μου. Ο Στάθης είχε πολύ καλό μπλα μπλα. Γνωριστήκαμε στον “Παρθενοκυνηγό”, ανέφερε αρχικά η Καίτη Φίνου.

«Όταν βγαίναμε δεν γνώριζα ότι ήταν παντρεμένος. Όταν χωρίσαμε ζήτησα να μην ξαναπαίξω μαζί του. Είχαμε μια πολύ έντονη σχέση, μείναμε μαζί 5,5 χρόνια. Η υγεία της μητέρας μου και η δουλειά μας κράτησαν μαζί. Έραβα το νυφικό μου όταν μου ανακοίνωσε ότι εν παντρευόμαστε. Του είπα… μην τολμήσεις από εδώ και πέρα να με ενοχλήσεις ποτέ. Δεν είχε πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του και μου έλεγε ψέματα όλα αυτά τα χρόνια. Με τον Στάθη γίναμε οι καλύτεροι φίλοι όταν χωρίσαμε», είπε στη συνέχεια, η Καίτη Φίνου.

Για τη διαμονή της στο σπίτι του ηθοποιού, η Καίτη Φίνου είπε: «Έχω να δουλέψω από το 2000. Με βοηθάει πολύ που μένω στο σπίτι του ηθοποιού, αν δεν έμενα εκεί δεν ξέρω τι θα έκανα. Θα γίνω 62 πια, πρέπει να βγω και στη σύνταξη. Θα έχω τα λεφτά της σύνταξής μου και αν κάποια στιγμή με διώξουν από το σπίτι του ηθοποιού, θα μπορώ να νοικιάσω και μια γκαρσονιέρα».

Κ. Φίνου: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «ΣΚΑi

enimerotiko.gr