Παπαργυρόπουλος vs Ουγγαρέζος για τη θέση του παρουσιαστή στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Η φάρμα»
1 year, 11 months ago
6

Μονομαχία της «τσάπας»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος διασταυρώνουν τις… τσάπες τους για τη «Φάρμα»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματά τους έχουν πέσει στο τραπέζι της διεύθυνσης προγράμματος του ΑΝΤ1 για να αναλάβουν την παρουσίαση του νέου reality του σταθμού, αν και στο βάθος αγρός υπάρχει το βαρύ πυροβολικό που λέγεται Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες ο «Άρνι» Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε προϊδεάσει το τηλεοπτικό κοινό περί «Φάρμας»!

Εχοντας τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ως καλεσμένο, του πρότεινε να μπει στο νέο reality του ΑΝΤ1 ως παρουσιαστής, αφού του αρέσουν τέτοιου είδους τηλεοπτικά φορμάτ! Ως γνωστόν, ο όμιλος ANT1 έχει αποφασίσει να επιστρέψει τη «Φάρμα» στην TV έπειτα από 19 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη! Στο προσκήνιο για τη θέση του παρουσιαστή έχει βγει και το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο στενός συνεργάτης της Σκορδά έχει στο συμβόλαιό του ακόμη έναν όρο με τον ΑΝΤ1 και αυτός αφορά την παρουσίαση δικής του εκπομπής. Με το comeback της «Φάρμας» ίσως ήρθε η ώρα του Ουγγαρέζου για πιο δυναμική παρουσία και – γιατί όχι; – μέσα από την παρουσίαση του reality!

Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των παικτών (ήδη οι αιτήσεις έχουν αρχίσει) θα έχει ξεκαθαρίσει και το ζήτημα του παρουσιαστή. Υπομονή λοιπόν για όσους ενδιαφέρονται!

newsbreak.gr