Αποκαλυπτική μαρτυρία για Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη – “Τον είχε… σούζα”
1 month, 6 days ago
6

Πολλές μαρτυρίες έρχονται καθημερινά στο φως για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη καθώς η σχέση του ζευγαριού έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών που ερευνούν τις περίεργες συμπτώσεις στις ημερομηνίες που τα τρία παιδιά της οικογένειας έμπαιναν στο νοσοκομείο ή έφευγαν από τη ζωή.

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη υποστήριξε ότι δεν ερωτεύτηκε ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου. Φίλος της 33χρονης, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ό,τι ήθελε τον σύζυγό της. “Ειδικά στα πρώτα χρόνια ο Μάνος έκανε ό,τι του έλεγε η Ρούλα… Τον είχε ‘σούζα’, αυτό. Ό,τι έλεγε η Ρούλα γινόταν” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι δεν ήταν ποτέ ερωτευμένος με την σύζυγο και μάνα των παιδιών του από φόβο. “Μπορεί να φοβάται μην κινηθούν οι Αρχές πάνω του…”. Όσο για τις απειλές και τα μηνύματα στα οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε “θα σε καταστρέψω”, ο φίλος της 33χρονης ισχυρίστηκε ότι αυτό ήταν κάτι που το έκανε και σε προηγούμενες σχέσεις της ωστόσο πάντα έμενε μόνο στις απειλές. “Λόγια του αέρα. Είναι και τσίρκο στις σχέσεις της, ήταν και πολύ ατίθαση κοπέλα γενικότερα” σημείωσε.

Μιλώντας για τη σχέση της με την αδελφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου, ο ίδιος άνθρωπος υποστήριξε πως οι αδελφές το τελευταίο διάστημα έχουν δεθεί και πως παλαιότερα δεν έκαναν παρέα.