Φωτεινή Πιπιλή: «Έχω φάει το βρίσιμο της αρκούδας, έπεφταν αυγά και πέτρες στο αυτοκίνητο»
1 month, 14 days ago
6

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Φωτεινή Πιπιλή, η οποία μίλησε για τις θρυλικές εκπομπές της, το λόγο που φοβόταν να μπει στο μετρό ως βουλευτής, αλλά και τη συνάντησή της με τη Τζάκι Κέννεντυ και το γιο της.

«Ήμουν η πρώτη γυναίκα ρεπόρτερ στην ελληνική τηλεόραση, σε ιδιωτική παραγωγή του Νίκου Μαστοράκη, ανάμεσα σε 35-40 άνδρες. Στην τηλεόραση τότε μας έπιαναν τα χέρια. Ένας άνδρας στην Ερμού μας έπιασε και μας ρώτησε αν είμαστε ζωντανοί όσοι βγαίνουμε στην τηλεόραση», περιέγραψε η δημοσιογράφος για το ξεκίνημα της καριέρας της.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι, παρά την επιτυχία της, ποτέ δεν ήρθαν στο «φως» λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, η ίδια εξήγησε ότι «Δε θέλω και δε δίνω το έναυσμα να ασχοληθούν με την προσωπική μου ζωή. Κανείς δεν κουτσομπολεύει αν δεν του δώσεις εσύ την πρώτη τροφή».

Αναφερόμενη στις δυσκολίες που συνάντησε στο εργασιακό της περιβάλλον, η Φωτεινή Πιπιλή είπε ότι «Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να εμποδίσουν την επιτυχία μου. Σε όλα τα επαγγέλματα φθονούν και σε “καρφώνουν”. Από όλους αυτούς που μου έκαναν κακό, εγώ επέζησα και όλοι αυτοί εξαφανίστηκαν».

Μιλώντας για την ενασχόλησή της με την πολιτική, η Φωτεινή Πιπιλή παραδέχτηκε ότι «Η πολιτική με στρεσάρισε, από το 2011 έως το 2014 δεν είχα μπει στο μετρό, θα χιμούσε ο κόσμος επάνω μου. Υπήρχαν μεγάλα προβλήματα».

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι «Έχω φάει το βρίσιμο της αρκούδας την περίοδο των αγανακτισμένων, πέφτανε κάτι αυγά, πέτρες στο αυτοκίνητο».

Σχετικά με την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, η ίδια είπε ότι «Αισθάνθηκα μια ενόχληση, πήγα αμέσως στον Ευαγγελισμό, διαπίστωσαν πρόβλημα στην καρωτίδα μου και έκανα χειρουργείο, μετά από δύο ημέρες ήταν όλα καλά».

Σε ό,τι αφορά στο χαρακτήρα της, και αν βάζει «νερό στο κρασί της», η Φωτεινή Πιπιλή σημείωσε ότι «Πολλές φορές βάζω νερό στο κρασί μου, δεν μπορείς να τσακώνεσαι συνέχεια. Αν τσακωθώ βέβαια το κάνω πολύ ωραία, επιθετικά, δυνατά και to the point».

«Αν θέλω να κρίνω κάποιον το λέω κατάμουτρα και δημόσια, αν δε συμπαθήσω κάποιον δε λέω ούτε καλημέρα», πρόσθεσε.

Αποκαλύπτοντας το λόγο που έφυγε από την τηλεόραση, η ίδια εξήγησε ότι «Έφυγα από την τηλεόραση γιατί ήθελαν πολύ τραλαλά, εγώ δεν ήμουν ούτε της νοοτροπίας αυτής, ούτε της ηλικίας τότε, και σταδιακά μπήκα στην πολιτική. Συνεχίζω και γράφω, βέβαια, κανονικά».

Τέλος, η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε και για τη συνάντηση που είχε με τη Τζάκι Κέννεντυ και το γιο της.

«Η καλύτερή μου φίλη ήταν παντρεμένη με διπλωμάτη. Ήμουν στο Νέο Δελχί και έκατσα δίπλα στην Τζάκι Κέννεντυ και τον κούκλο γιο της και είχαμε πιάσει την κουβέντα. Δύο μέρες πριν τον είχα πέτυχει να κάνει τζόκινγκ. Τους έβγαλα και αποκλειστικές φωτογραφίες», είπε χαρακτηριστικά.

in.gr