Γιώργος Χρανιώτης – Η περιπέτεια της υγείας του γιου του. Τι συνέβη;
30 days ago
6

Ένα αρκετά δύσκολο διήμερο πέρασαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγος του, Γεωργία Αβασκαντήρα αφού ο γιος τους βρέθηκε στο νοσοκομείο.

 

Το ζευγάρι μοιράστηκε, σύμφωνα με το Okmag,  την περιπέτεια του μικρού Αλέξανδρου – Ιωάννη μέσα από το Instagram, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν τι ακριβώς συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα η Γεωργία Αβασκαντήρα σημείωσε: «κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο, πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα… Έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω την δύναμη της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι, που γίνονται εφιάλτες, τους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες…Ήταν ένα δύσκολο διήμερο για τον μικρό μας και μια δοκιμασία για μας πρωτόγνωρη! Παρόλα αυτά, ευτυχώς, πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή..κορίτσια και αγόρια του Ιασώ παίδων ευχαριστούμε πολύ».

 

O Γιώργος Χρανιώτης επέλεξε να δημοσιεύσει μια ιστορία στην οποία έγραψε τα εξής. «Ο μικρός Αλέξανδρος, ο γιόκας μου, ανάρρωσε πλήρως, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς».

Δείτε την ανάρτηση