Η Σαρλίζ Θερόν γιόρτασε τα γενέθλιά της σε σκάφος στην Ελλάδα
1 month, 19 days ago
6

Η έκπληξη που της ετοίμασαν οι δικοί της άνθρωποι

Επιμένει ελληνικά η Σαρλίζ Θερόν… Η βραβευμένη με Όσκαρ χολιγουντιανή ηθοποιός επέλεξε μαζί με την οικογένειά της και φίλους της να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών στα νησιά του Αιγαίου.

Στις 7 Αυγούστου η Σαρλίζ είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τους αγαπημένους της φίλους πάνω στο πολυτελές σκάφος όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες.

H 46χρονη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram για να ενημερώσει τους 6.6 εκατομμύρια θαυμαστές της για την έκπληξη που της έκαναν οι φίλοι της για τα γενέθλιά της.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την χαμογελαστή και ανέμελη Σαρλίζ Θερόν να απολαμβάνει το κρασί της στο κατάστρωμα του σκάφους της, ατενίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας και στη δεύτερη να χαμογελά αγκαλιά με τους αγαπημένους της.

«Δεν πήγα ποτέ σε χορό αποφοίτησης, αλλά φέτος στα γενέθλιά μου οι φίλοι μου αποφάσισαν να το αλλάξουν αυτό. Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από όσο οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν. Μόνο αυτοί μπορεί να γνώριζαν ότι το σκηνικό ενός φόνου σε χορό αποφοίτησης της δεκαετίας του 1980 πάνω σε σκάφος ήταν το αυτό που ήθελα για τα γενέθλιά μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Genethlia_Sarliz_Theron

protothema.gr