«Η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί ενώ η Μαλένα της Ρούλας»: Σoκαpιστική απoκάλuψη του Μάνου Δασκαλάκη
1 year, 3 months ago
6

Συγκλονίζουν οι διαπιστώσεις της παιδοψυχολόγου, που διορίστηκε ως ειδική πραγματογνώμονας από την ανακρίτρια, για την ψυχοσύνθεση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, των γονέων των τριών παιδιών που πέθαναν στην Πάτρα.

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» o Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας με την ψυχολόγο είπε ότι «η Τζωρτζίνα ήταν το δικό μου παιδί και η Μαλένα της Ρούλας» υπογραμμίζοντας πως σε καμία περίπτωση η σύζυγός του δεν θα μπορούσε να έχει σκοτώσει την δεύτερη κόρη τους.

«Η Τζωρτζίνα είδε να χαστουκίζω τη μητέρα της», προσέθεσε μάλιστα ο Μάνος Δασκαλάκης, στις συνεδρίες του με την ψυχολόγο.

 

Το πόρισμα της ψυχολόγου για τον χαρακτήρα του

Στο πόρισμά της για τον Μάνο Δασκαλάκη, η ψυχολόγος τονίζει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης «φάνηκε να είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμος. Είχε, τόσο στη διάρκεια των συναντήσεών μας, όσο και γενικότερα, μια συγκαταβατική στάση. Ήταν φανερό ένα πρωταρχικό ενδιαφέρον να μην εμπλακεί ο ίδιος σε ό,τι γίνεται με τη σύζυγό του. Φάνηκε να τον ενδιαφέρει η εικόνα του σε εμένα».

Συμπλήρωσε ότι «μοιάζει να μην επιμένει ιδιαίτερα όταν δεν παίρνει αυτό που αναμένει, όχι τόσο γιατί αποδέχεται το να μην παίρνει αυτό που επιθυμεί, όσο γιατί μοιάζει να επενδύει και να αποεπενδύει πολύ γρήγορα από τις σκέψεις του, τις επιθυμίες του και τις σχέσεις με τους άλλους, ακόμα και με σημαντικούς άλλους, όπως τα παιδιά του».

Ο Μάνος Δασκαλάκης «περιέγραψε τη ζωή της οικογένειάς του, με τρία παιδιά που έφυγαν από τη ζωή, με ένα απρόσφορο συναίσθημα. Φαίνεται να κάνει μια προσπάθεια καταστολής των συναισθημάτων του. Υπάρχει απουσία συναισθήματος, ενοχής και ανάμνησης», σύμφωνα με την ψυχολόγο.

 

«Σε πολλά σημεία ήταν φανερή η σύγχυση ορίων ποιος είναι ο ενήλικας και ποιος το παιδί. Φαίνεται να μην έχει επαφή με το συναίσθημά του και κάνει φυγές στην προσπάθειά του να διαχειριστεί αυτό που του συμβαίνει» κατέληξε.

 

enimerotiko.gr