ΙΚΕΑ: «Μην τη χρησιμοποιείτε, πιθανότητα έκρηξης!» – Η ανακοίνωση που προκάλεσε «μούδιασμα» στους καταναλωτές
9 months, 15 days ago
6

Μια σημαντική ανακοίνωση εξέδωσε η ΙΚΕΑ, η οποία προχώρησε σε ανάκληση μιας μηχανής εσπρέσο καθώς υπάρχει κίνδυνος έκρηξης κατά τη χρήση της.

 

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ προχωρεί σε προληπτική ανάκληση της καφετιέρας εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων με ανοξείδωτη βαλβίδα ασφαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

ΙΚΕΑ: Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης: «Καλούμε όλους τους καταναλωτές που διαθέτουν μηχανή εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων με ανοξείδωτη βαλβίδα ασφαλείας, για χρήση σε εστία, να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

 

Στην ΙΚΕΑ έχουμε ως βασική μας προτεραιότητα την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε. Λόγω πιθανότητας να προκληθεί έκρηξη κατά τη χρήση, ανακαλούμε την καφετιέρα εσπρέσο METALLISK 0,4 λίτρων (ασημί ή γκρι χρώματος) για εστία. Ο κίνδυνος δημιουργήθηκε μετά από αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στο υλικό και την κατασκευή της ανοξείδωτης βαλβίδας ασφαλείας της καφετιέρας. Η ανάκληση αφορά μόνο τα προϊόντα με κωδικό παραγωγής 2040 και 2204.

 

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές για την κατανόησή τους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Χρήστο Βαλταδώρο στα τηλέφωνα 211 1060122 & 6977267000 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ikea.gr».

enimerotiko.gr