Κάρολαϊν Κράουτς: «Ήθελε να πάει σε μία σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε ούτε 5 ευρώ πάνω της, της τα έπαιρνε»
1 month, 5 days ago
6

«Οι μώλωπες της ψυχής της Κάρολαϊν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της»

 

Με την κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας, Ελένης Μυλωνοπούλου, συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς, τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρτυρας περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως χειριστικό, ενώ όπως είπε, από την πρώτη κιόλας συνεδρία η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελα να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι λίγο νωρίτερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε παρουσιάσει τη σχέση τους ιδανική γεμάτη έρωτα, ταξίδια και πάθος.

 

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια η Καρολάιν πολλές φορές δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές. Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος. Δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου», δήλωσε η κ. Μυλωνοπούλου στην κατάθεσή της.

Ακόμη η μάρτυρας ανέφερε πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της» ενώ ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε με προσοχή.

 

Η κατάθεσή της συνεχίζεται.

enimerotiko.gr