Μαρία Μενούνος: Πένθος για την δημοσιογράφο! Η οικογένειά της μετρά ακόμη μία απώλεια
1 month, 19 days ago
6

Πέντε μήνες έχουν περάσει σχεδόν από την ημέρα που η Μαρία Μενούνος έχασε την αγαπημένη της μητέρα και η γνωστή η δημοσιογράφος ήρθε αντιμέτωπη και πάλι με ένα δυσάρεστο γεγονός.

Δυστυχώς η οικογένεια της μετράει ακόμη μία απώλεια, καθώς ο αγαπημένος της θείος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊο.

Συντετριμμένη η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός αποχαιρέτησε τον αδερφό του πατέρα της με ένα συγκινητικό μήνυμα και με μία κοινή τους φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Χάσαμε τον πατριάρχη της οικογένειάς μας χτες. Τον θείο μου Arthur. Τον αγαπημένο αδελφό του μπαμπά μου. Πολλές απώλειες τελευταία στην οικογένειά μου αλλά ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος με τη μαμά μου και τους γονείς του.

Ήπια ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το αγαπημένο του, για να τον τιμήσω.

Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο Kev (σ.σ. ο σύζυγός της) και εγώ ήπιαμε μπύρες και καθίσαμε έξω. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι. Σήμερα είμαι στη δουλειά. Όλοι έχουμε μια ημερομηνία γέννησης και θανάτου όπως θα συζητήσουμε στην εκπομπή μου τις επόμενες εβδομάδες.

Διαλέγουμε πόσο καιρό θα πενθήσουμε και πώς θα είναι το πένθος. Είναι διαφορετικό για όλους και δεν ξέρει κανείς πώς νιώθει κάποιος μέσα του.

Λυπήθηκα πάρα πολύ που έβλεπα τον θείο μου να παλεύει με τον Covid. Όπως όμως είπα ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος. RIP θείε, σε αγαπάμε πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά.