Μιχάλης Σαράντης – Σοκάρει ο ηθοποιός: «Έχω αποπειραθεί να κάνω πολύ κακό στη ζωή μου»
2 years, 6 months ago
6

«Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στα 57 της και το τραύμα της απώλειας δεν κοιμάται μέσα μου…»

Ο Μιχάλης Σαράντης θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα και πιο ταλαντούχα ονόματα στον χώρο της ελληνικής υποκριτικής σκηνής. Γνωστός στο ευρύ κοινό όμως έγινε μέσα από την συμμετοχή του στο remake της σειράς «Λόγω τιμής» και στην «Φαμίλια».

Ο γνωστός ηθοποιός έχει σχέση με τηλεοπτική «Αγγελική», την κατά κόσμον Μαίρη Μηνά.

«Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης Μηνά. Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, μονιασμένοι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την σύντροφό του.

AH4A0817

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Δε θέλω να πω το μεγαλύτερο σκοτάδι που βίωσα. Έχω φτάσει στην πιο άσχημη ψυχολογική στιγμή. Δε συζητάμε για τις απώλειες, οι απώλειες υπάρχουν έτσι κι αλλιώς στη ζωή. Έχω κάνει πολύ κακό στον εαυτό μου. Έχω αποπειραθεί να κάνω πολύ κακό στη ζωή μου. Δε ξέρω γιατί. Δηλαδή, ξέρω αλλά τώρα τι να πούμε; Δεν το έκανα για να ξεπεράσω μια απώλεια. Όπως όλοι έχω περάσει και εγώ τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν όμως φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο πάνω μπορείς να πας, δε μπορείς να πας πιο κάτω. Φοβήθηκα…», είπε όντας αμήχανος.

«Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στα 57 της και το τραύμα της απώλειας δεν κοιμάται μέσα μου, μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Η μητέρα μου είναι εδώ, τη μνημονεύω, τη σκέφτομαι, τη ζω, της μιλάω», είπε στην συνέχεια για την απώλεια της μητέρας του.