Ο κόσμος που θα βάλουν μέσα τους ανθρώπους!!! «Ξεχάστε την βιολογία», λέει ο Χαράρι, vid
10 months, 15 days ago
6

Η αλήθεια που πρέπει να γνωρίζετε…

Ο «προφήτης» και θεωρητικός του Great Reset και της νέας εποχής, Yuval Noah Harari, δεν χάνει την ευκαιρία να μιλάει τελευταία για την τεχνητή νοημοσύνη και την επέλασή της στον ανθρώπινο πολιτισμό αλλά και για το ίδιο το ανθρώπινο γένος, το οποίο οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια αντί στην πνευματική ελευθερία και το Φως. Ετοιμάζουν λοιπόν με την βοήθεια της τεχνολογίας έναν νέο κόσμο, προκειμένου να ενωθούν με αυτόν οι άνθρωποι.

Σε ακόμα μία του παρέμβαση μεταξύ άλλων δήλωσε:

 

«Υπάρχει αυτή η συζήτηση εδώ και χιλιάδες χρόνια όσον αφορά το τι είναι στην πραγματικότητα οι άνθρωποι.

Είναι μια άυλη ψυχή ή ένα άυλο πνεύμα ή ενσώματα όντα, ενσώματες οντότητες;

Κι αυτό ήταν ένα μείζον φιλοσοφικό θέμα συζήτησης.

Στον αρχαίο Χριστιανισμό αυτή την συζήτηση ότι ο Ιησούς και οι πρώτοι Χριστιανοί, επηρεασμένοι από ιουδαϊκές παραδόσεις, πίστευαν πολύ ακράδαντα ότι οι άνθρωποι είναι σώματα (σ.σ. Ψεύδη του Χαράρι, καθώς ο Χριστός ουδέποτε χαρακτήρισε τα σώματα του παρόντος ψεύτικου κόσμου, ανθρώπους – Οι άνθρωποι είναι κάτι πολύ δυνατότερο από τα σώματα, όσο και αν προσπαθήσουν να τα βελτιώσουν μέσω εμφυτευμάτων καινα τα ενώσουν με την τεχνητή νοημοσύνη)!!!!

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Χριστός ανασταίνεται μέσα στο σώμα… Αναστήθηκε μέσα στο σώμα!!!!! Κι όταν ο Χριστός αρχικά μιλάει για το Βασίλειο των Ουρανών, εννοεί το βασίλειο των ουρανών στην Γη (σ.σ. Τα ψεύδη συνεχίζονται, καθώς ο συνομιλητής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έχει συγκεκριμένο σκοπό, όπως διαχρονικά συνέβαινε με τους σκοταδιστές: Να οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο πνευματικό σκοτάδι)!!!!!!

Αλλά με τη πάροδο του χρόνου, υπό την επίδραση ιδιαίτερα της πλατωνικής φιλοσοφίας, ο Χριστιανισμός απομακρύνθηκε από αυτήν την άποψη των ανθρώπων ως ενσώματων κι έδωσε όλο και μεγαλύτερη έμφαση στην άυλη ψυχή ή στο πνεύμα.

(…) όταν πεθαίνεις, δεν επιστρέφεις μέσα στο σώμα (αλλά) η ψυχή σου ελευθερώνεται από το υλικό σώμα και δεν πηγαίνει σ’ ένα βασίλειο στη Γη αλλά στον Παράδεισο ο οποίος είναι ένα εντελώς άυλο βασίλειο (σ.σ. Εντέχνως προσάπτει μόνο στους Έλληνες σοφούς την ύπαρξη της ψυχής, η οποία διαχειρίζεται το σώμα, προκειμένου να πετύχει τον διαχωρισμό Χριστού και Ελληνισμού, όπως είχαν πράξει οι παλαιότεροι από αυτόν σκοταδιστές)!!!

Έτσι, η χριστιανική φαντασίωση έγινε να αποσυνδεθούμε εντελώς από το σώμα.

(…)

Ας πούμε ότι έχετε κάποιον έφηβο ή κάποιο άτομο οποιασδήποτε ηλικίας να κάθεται στο σπίτι, χωρίς ποτέ να φεύγει από αυτό, μπροστά σε μια οθόνη, ίσως με τρισδιάστατα γυαλιά ή κάτι άλλο, ζώντας την ζωή του διαδικτυακά. Κατά κάποιον τρόπο, υλοποιούν το πλατωνικό ιδεώδες της αποσύνδεσης της ψυχής ή του πνεύματος από το σώμα… (σ.σ. Παρομοιάζει την με

λλοντική προτεινόμενη ένωση του πνεύματος -και κατά περίπτωση της ψυχής- με την τεχνητή νοημοσύνη, με αυτά που έλεγε ο Σωκράτης και ο Χριστός – ΕΔΩ η αλήθεια σε σχέση με το τι ισχύει).

Το Metaverse είναι ακριβώς αυτό!!! Είναι η ιδέα της δημιουργίας ενός άυλου βασιλείου, το οποίο αποτελείται εξ ολοκλήρου από δεδομένα. Δεν υπάρχει η βιολογία ούτε η φυσική όπως τις γνωρίζουμε εκεί».

 

Δείτε το βίντεο, καθώς ετοιμάζουν έναν νέο κόσμο, ο οποίος δεν θα χρειάζεται τα βιολογικά ανθρώπινα σώματα, για να «αποθηκεύσουν» μέσα όσους δεχθούν να συμμετέχουν σε αυτόν:

 

 

 

scr

el.gr