Πασχάλης Τσαρούχας – «Δεν έχει ανοίξει η ιστορία των καταγγελιών ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει»
28 days ago
6

Ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στη εκπομπή της Σϊσσυς Χρηστίδου για την νέα του επαγγελματική δουλειά, τις καταγγελίες του ΣΕΗ και το ελληνικό #MeToo

Ο Στάθης και η Γη της Ελιάς

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε και για τον ρόλο του στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Οι περιπέτειες για τους ήρωες συνεχίζονται με τη μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη.
Μάλιστα, φαίνεται πως ένας παλιός, απαγορευμένος έρωτας, αυτός του Στάθη και της Ιουλίας, επιστρέφει στη Μάνη για τα καλά.

«Ο έρωτας με την έχει κάτι παιδικό. Και σαν ηθοποιοί, αλλά και σαν χαρακτήρες έχουμε προσεγγίσει αυτήν την περιπέτεια με ρομαντισμό και παιδικότητα, είναι μια πρόκληση. Ο Στάθης θα είναι με την Ιουλία στο τέλος.»

Οι καταγγελίες

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, εκτός από ηθοποιός και συγγραφέας είναι και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, δεν μπορούσε λοιπόν να μην αναφερθεί και στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά πολλοί από εμάς δεν έχουμε δουλέψεις με πολλούς από εκείνους γιατί δεν μπορούσαν να μας κάνουν αυτά που έκαναν στους άλλους (θύματα). Δεν έχει ανοίξει η ιστορία των καταγγελιών ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει.

Όχι δεν ήξερα για όλους. Ήξερα μόνο για κάποιους ότι ήταν σνομπ ή κακότροποι. Δεν έχει ανοίξει η ιστορία ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει.

Σημασία έχει να υπάρξει μια νέα παιδεία. Το μεν θύμα να έχει την ασφάλεια να μπορεί να μιλήσει και ο δε θύτης να γνωρίζει πως δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει για ένα μεροκάματο.

Όταν υπερασπίζεται κανείς κάποιον κατηγορούμενο, του κάνει το πλυντήριο. Είναι λογικό να τον κρέμας στα μανταλάκια, όταν του κάνεις πλάτη», είπε αναφερόμενος στους ανθρώπους που υπερασπίστηκαν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

in.gr