Σάντρα Βουτσά: Στα δικαστήρια η μάχη για τους πίνακες του Κώστα Βουτσά
29 days ago
6

Η Σάντρα Βουτσά μίλησε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει με τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά, με φόντο πίνακες μεγάλης αξίας.

Συγκεκριμένα η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της καθώς και την δικαστική διαμάχη στην οποία και θα οδηγηθεί με την πρώην σύζυγο του.

Όλα ξεκίνησαν όταν Σάντρα Βουτσά ζήτησε από την πρώην σύζυγό του, Θεανώ Παπασπύρου τους πίνακες που είχε αγοράσει ο πατέρας της, καθώς τους φύλαγε για τις κόρες του, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάντρα Βουτσά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις και θα το μάθετε σίγουρα. Αυτοί οι πίνακες έχουν συναισθηματική αξία και θέλω να έχω κάτι από τον πατέρα μου».

«Δεν μπορώ να βλέπω τις ταινίες που παίζουν οι γονείς μου, η αλήθεια είναι. Ούτε με την μητέρα μου ούτε με τον πατέρα μου. Μου είναι πολύ δύσκολο. Δεν μπορώ να τους ξεχάσω ούτε μια στιγμή μες στην ημέρα» πρόσθεσε η Σάντρα Βουτσά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

«Ο μικρός Φοίβος είναι ο πιο άτυχος δυστυχώς. Θα βλέπει τον μπαμπά του μόνο μέσα από τις ταινίες» δήλωσε ακόμα η Σάντα Βουτσά.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η Σάντρα Βουτσά:

Σε άλλη συνέντευξή της η Σάντρα Βουτσά μιλώντας για τη διαμάχη με τους πίνακες έχει δηλώσει:

«Όταν ο πατέρας μου ζούσε κόντευαν να βάλουν πίνακες και στο ταβάνι, είναι πάνω από 70 πίνακες. Η συζήτηση για τους πίνακες γινόταν κατά καιρούς με τον πατέρα μου λέγοντάς μου πως “όταν θα φύγω από τη ζωή οι πίνακες θα μοιραστούν σε εσάς τις 3 με κλήρωση”. Στις αρχές του 2019 έγινε και μια κουβέντα και υπήρχαν δύο μάρτυρες.

Σε μια κουβέντα που έγινε μέσα στο καλοκαίρι γι αυτό το θέμα, πήρα ένα τελεσίγραφο, ότι “οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω”. Αυτό είναι που έχει προκύψει και με έχει εξοργίσει. Είναι ανένδοτη σε αυτή την απόφαση.

Μπορεί να πιστεύει ότι οι πίνακες είναι δικοί της. Γιατί δεν έλυσε αυτό το θέμα με τον πατέρα μου πριν φύγει από τη ζωή; Περίμενε τόσα χρόνια μέχρι που θα έφευγε ο πατέρας μου για να κάνει αυτό που ήθελε αυτή.

Ο πατέρας μου δεν άφησε διαθήκη γιατί δεν πίστευε στις διαθήκες και δεύτερον γιατί θεωρούσε ότι θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Όλα τα συζητάω, όλα τα σκέφτομαι, είμαι ακόμα σε σκέψεις και θα δω τι θα κάνω», πρόσθεσε επίσης η Σάντρα Βουτσά.

in.gr