Σοκαριστικές καταθέσεις για τον συζυγοκτόνο της Δάφνης: “Τον ακούγαμε να χτυπά το παιδί και τη σύζυγό του”
2 years, 8 months ago
6

Της Άννας Κανδύλη

Όχι μόνο τη σύζυγό του αλλά και το παιδί του κακομεταχειριζόταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δάφνης. Αν και ο κατηγορούμενος επιχείρησε να πείσει τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές πως δεν κακομεταχειριζόταν τη σύζυγό του και πως η συμπεριφορά του άλλαξε μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, όταν υποψιάστηκε ότι το θύμα είχε εξωσυζυγική σχέση, οι καταθέσεις των μαρτύρων τον διαψεύδουν.

«Οι καβγάδες στο ζευγάρι ήταν συχνό φαινόμενο. Πέρα, όμως, από τους τσακωμούς που είχαν μεταξύ τους, πολλές φορές είχε τύχει να ακούμε τον άνδρα να χτυπάει το παιδί. Τη γυναίκα την είχαμε ακούσει μόνο να φωνάζει στο παιδί και όχι να το χτυπάει. Ο άνδρας, εκτός από το παιδί, χτυπούσε και κάποιες φορές τη γυναίκα», κατέθεσε γείτονας του ζευγαριού.

Οσον αφορά την επιμέλεια του παιδιού, μετά τη δολοφονία διαμένει με την οικογένεια της 31χρονης κοπέλας και, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, έχει ήδη προχωρήσει η διαδικασία από την Εισαγγελία Ανηλίκων και τις κοινωνικές υπηρεσίες προκειμένου το αγόρι να μείνει με τους συγγενείς της μητέρας του.

Επιχείρησε να ενοχοποιήσει το θύμα

Ο κατηγορούμενος, όπως και στις άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που συγκλόνισαν τους τελευταίους μήνες το πανελλήνιο (Γλυκά Νερά, Φολέγανδρος, Λάρισα), επιχείρησε να ενοχοποιήσει το θύμα. Ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του τού συμπεριφερόταν άσχημα και τον μείωνε, ενώ εδώ και περίπου δύο μήνες είχε συνάψει και εξωσυζυγική σχέση, την οποία επιβεβαίωσε με τη βοήθεια ντετέκτιβ. Υποστήριξε, δε, πως δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, αλλά όλα έγιναν «εν βρασμώ ψυχής».

Ενώπιον του ανακριτή επιχείρησε να πείσει πως «παρερμηνεύτηκε» η προανακριτική απολογία του, καθώς ούτε στον ύπνο τη σκότωσε, ούτε είχε πάρει το μαχαίρι που τη χτύπησε από το σουβλατζίδικο όπου εργαζόταν, ούτε είχε φροντίσει να λείπει το παιδί από το σπίτι. «Με τη σύζυγό μου διαπληκτιστήκαμε πριν τη σκοτώσω και δεν την αιφνιδίασα στον ύπνο. Αυτό προκύπτει τόσο από την ώρα που έλαβε χώρα το συμβάν όσο και από τα ρούχα που φορούσε, αλλά και από το γεγονός ότι μου επιτέθηκε στη μύτη και στην αριστερή πλευρά του σώματός μου, όταν με χτύπησε και με γρατζούνισε… Το μαχαίρι το είχαμε πάντα στο σπίτι. Δεν γνωρίζω για το μαχαίρι που λείπει από το μαγαζί… Ο γιος μου είχε κανονίσει από το προηγούμενο βράδυ να βρεθεί με τους φίλους του στην πλατεία και να πάνε στο γήπεδο στην Ηλιούπολη για να παίξουν μπάλα. Αυτό συνέβαινε συχνά…», υποστήριξε.

 

enikos.gr