Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ο Χρήστος Κιούσης παίρνει θέση – «Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο»
2 years, 4 months ago
6

Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα της Δευτέρας (13/12) η είδηση ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος, κατηγορείται για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου της πρώην συντρόφου του.

Η αντίδραση των συνεργατών του ήταν άμεση. Ο Αντώνης Κανάκης, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη θλίψη του ανακοίνωσε στην έναρξη της εκπομπής ότι 58χρονος δεν ανήκει πλέον στην ομάδα ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να σταματήσει εντελώς το «Ράδιο Αρβύλα».

Το κλίμα στο στούντιο ήταν ιδιαίτερα βαρύ

Ο Γιάννης Σερβετάς τόνισε ότι «όποτε κι αν το μαθαίναμε, θα κάναμε ακριβώς αυτό».

Επίσης, ο Χρήστος Κιούσης αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έκανε στην κόρη του ώστε να της πει πως δεν πρέπει να έχει ούτε μισή αμφιβολία ότι ο πατέρας της μπορεί να γνώριζε την υπόθεση έστω για ένα δευτερόλεπτο και να μην αντιδρούσε.

 

Είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας -πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω, δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα.

Σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ ότι θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο».

Το ποστ του Χρήστου Κιούση

Παράλληλα, ο ίδιος προχώρησε και σε μία ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

«Η απάντησή μας έπρεπε να έχει φωνή και πρόσωπο. Όπως πάντα. #radioarvyla», έγραψε τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter.

 

in.gr