Συνελήφθη παιδεραστής στην Ομόνοια έπειτα από παγίδα που έστησαν οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού
10 months, 17 days ago
6

Η άσεμνη φωτογραφία

που έφτασε στο κινητό τηλέφωνο μιας 14χρονης οδήγησε στη σύλληψη ενός 63χρονου «για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν η ανήλικη, που ήταν μαζί με μια φίλη της, δέχτηκε μια χυδαία φωτογραφία στο κινητό της τηλέφωνο της και από κάτω τη φράση «έλα». Θεωρώντας ότι ήταν κάποια κακόγουστη πλάκα από συμμαθητές της, κάλεσε τον αριθμό.

 

Την επόμενη μέρα το μεσημέρι, ο 63χρονος, ο οποίος φαίνεται ότι είχε βρει τον αριθμό του κοριτσιού κατά τύχη, κάλεσε την ανήλικη χρησιμοποιώντας αισχρές εκφράσεις, λέγοντας ότι «θέλει να βρεθεί και να συνουσιαστεί μαζί της».

Το απόγευμα της Παρασκευής όμως η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, καθώς ο 63χρονος έστειλε νέα φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν ο ίδιος να συνουσιάζεται με μια άγνωστη γυναίκα.

Για όλα αυτά το παιδί ενημέρωσε τη μητέρα της, η οποία της είπε να επικοινωνήσει και πάλι με τον άγνωστο και να κλείσει ραντεβού μαζί του. Όλα αυτά, βέβαια, ενώ είχε ενημερώσει την αστυνομία.

Η συνάντηση κανονίστηκε για την περιοχή της Ομόνοιας και ο 63χρονος «έπεσε» στην παγίδα. Αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Λίγη ώρα αργότερα, ο 63χρονος ένιωσε αδιαθεσία και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται να έχει αίματα στο στόμα του, πιθανότατα από κάποια χτυπήματα που δέχτηκε την ώρα που τον ακινητοποιούσε ο πατέρας του κοριτσιού, πριν επέμβει η αστυνομία.