Θα μάς τρελάνει η Παγώνη: «Στα μπουζούκια να διασκεδάζετε, όχι στις συναυλίες!»
2 years, 6 months ago
6

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ πρότεινε να μην γίνουν μαθητικές παρελάσεις

Μετά τις κινδυνολογίες και την προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ επανέρχεται με συμβουλές για τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων! Η Ματίνα Παγώνη προέβη σήμερα σε μία δήλωση που προκάλεσε… γέλιο, και ταυτόχρονα πολλά ερωτήματα για τα όρια των λεγομένων των επιστημόνων.

«Ναι στα μπουζούκια, όχι στις συναυλίες»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ξεχώρισε τα μπουζούκια από τους συναυλιακούς χώρουςτα οποία όπως είπε πως πρέπει να συνεχίσουν να λειτουργούν για να μπορεί ο κόσμος να διασκεδάζει, αλλά μόνο για καθιστούς χωρίς χορό.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους ελέγχους λέγοντας ότι «πρέπει να ξεκινήσουν οι έλεγχοι. Δεν μπορούμε να μπούμε σε δεύτερο χειμώνα σαν τον περυσινό. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίζουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Όταν υπάρχει πολύς κόσμος και ο εμβολιασμένος μπορεί να έχει νοσήσει και να μεταδώσει».

«Όταν υπάρχει συνωστισμός και εμβολιασμένος ασυμπτωματικός μπορεί να μεταδώσει, όταν δεν μπορεί να τηρηθούν οι αποστάσεις. Πιστεύετε ότι δεν έβγαλαν τις μάσκες; Ξέρετε πώς πετάγονται τα σταγονίδια όταν κάποιος τραγουδάει; Πρέπει να μπει πολύ αυστηρό το πλαίσιο στις εκδηλώσεις αυτές. Με τόσο κόσμο δεν μπορεί να γίνονται» σημείωσε η κ. Παγώνη.

Αναφορικά με τις παρελάσεις πρότεινε στις πόλεις με πολύ υψηλό ιικό φορτίο να μην γίνουν οι μαθητικές καθώς αυτό θα σημαίνει αυξημένη κινητικότητα. «Στη Θεσσαλονίκη να κάνει παρέλαση μόνο ο στρατός. Στην Αθήνα θα μπορούσαν να κάνουν και μαθητικές, αλλά όχι με πολλούς θεατές και με τήρηση των αποστάσεων», είπε ο πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Για τη Βόρεια Ελλάδα, η Ματίνα Παγώνη τόνισε προς τους κατοίκους πως δεν πρέπει να φεύγουν από την Θεσσαλονίκη λόγω της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας γιατί στους άλλους γειτονικούς νομούς τα πράγματα δεν είναι καλύτερα καθώς έχουν μικρή εμβολιαστική κάλυψη.