Βόλος: 13χρονη που είχε καταγγείλει τη φρίκη που έζησε από τη μητέρα της, τώρα κατηγορεί και τον πατέρα της
1 month, 29 days ago
6

Πατέρας που είχε τα τελευταία έξι χρόνια την επιμέλεια των δύο παιδιών του, κατηγορήθηκε απο την 13χρονη κόρη του ότι έχει απέναντί της κακοποιητική συμπεριφορά στο σπίτι.

Ημικρή, χωρίς να υπάρχει σύμφωνα με τον πατέρα της, κανένα προηγούμενο μετξύ τους  ξεκίνησε το πρωϊ για το σχολείο και κατέληξε για καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως αναφέρει το gegonota.news o πατέρας κατηγορήθηκε ότι την χτύπησε πριν δύο ημέρες και συνελήφθη, ενώ με εισαγγελική εντολή η μικρή μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου για φιλοξενία. Χθες στο Αυτόφωρο, ο πατέρας συνοδευόταν από τον 15χρονο γιο του, που του κρατούσε συνεχώς το χέρι και δεν τον άφηνε από την αγκαλιά του. Λίγα μέτρα πιο μακριά, η μητέρα του, την οποία είχε να συναντήσει 6 χρόνια καθώς ζει στην Αθήνα. Δεν αντάλλαξαν μεταξύ τους ούτε κουβέντα, ούτε ένα βλέμμα.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτο η αδελφή μου, είναι τελείως παράλογο, δeν καταλαβαίνω κάτω από ποια πίεση βρέθηκε», είπε ο 15χρονος.

O πατέρας, μέσω του δικηγόρου του κ. Σκαλίμη ζήτησε προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί, ενώ στο δικαστήριο έγινε γνωστό με έγγραφο που παρουσίασε  ο κ. Σκαλίμης, αλλά δεν κατατέθηκε στην έδρα-γιατί η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει την Δευτέρα- ότι η μητέρα που ξαφνικά εμφανίστηκε στον Βόλο, είχε καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια της κόρης της από τον συντροφό της. Δηλαδή ο συντροφός της , με την δική της συνέργεια , ασελγούσε στην 13χρονη όταν εκείνη ήταν 7 ετών και με αυτή την δικαστική απόφαση ακολούθησε η αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών.

Η έφηβη σήμερα κόρη του ελαιοχρωματιστή που μεγαλώνει μόνος τα δύο παιδιά του, επικοινωνούσε τις τελευταίες ημέρες με την μητέρα της μέσω instagram. “Η μαμά εμφανίστηκε ξαφνικά και μιλούσε με την αδελφή μου, αλλά δεν ξέρω τι έλεγαν και υπήρξε αυτή η εξέλιξη”, ειπε στους διαδρόμους του δικαστηρίου ο 15χρονος. Ο πατέρας που θα δικαστεί την Δευτέρα,  αφέθηκε ελεύθερος.