Έφη Πίκουλα: Αγνώριστη στην 1η εμφάνιση μετά τον θάνατο του άντρα της, έτσι είναι το γλυκό κορίτσι των 80s
1 month, 13 days ago
6

Η Έφη Πίκουλα είναι Ελληνίδα ηθοποιός που έπαιξε σε πολλές ταινίες της δεκαετίας του ’80.

Έγινε γνωστή μέσα από τις ταινίες της δεκαετίας του ’80 και η καριέρα της τελείωσε με το τέλος της πολύχρονης καθημερινής σειράς «Λάμψη» το 2005 στην οποία έπαιζε από το 1991.

 

Η Έφη Πίκουλα, που κατάφερνε σχεδόν πάντα να είναι το κορίτσι του πρωταγωνιστή των ταινιών των 80s έχει αλλάξει πολύ από τότε που τη θυμούνται οι παλιοί.

Αν και 63 χρονών πλέον, η Έφη Πίκουλα, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα πένθους μετά τον θάνατο του συζύγου της Τάκη Βουγιουκλάκη, αδελφού της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, είπε να κάνει μία από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της.

Η ηθοποιός η οποία εγκατέλειψε τον κόσμο της υποκριτικής για να αφοσιωθεί στη ζωή της με τον σύζυγό της, μπορεί να απείχε από το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, όχι όμως και από τους επιστήθιους φίλους που απέκτησε στον χώρο. Ανάμεσά τους και ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος βέβαια υπήρξε και ο αγαπημένος και πολύ στενός φίλος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

 

Έτσι, η Έφη Πίκουλα δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Δελαπόρτα με τίτλο «Τα backstage του Ελληνικού κινηματογράφου» που έγινε πριν από μερικές μέρες.

Η Έφη Πίκουλα υπήρξε παντρεμένη με τον Τάκη Βουγιουκλάκη από το 1986 και παρ’ όλο που δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά, υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι και δεμένοι μέχρι το τέλος του, στις 7 Απριλίου του 2021 που έφυγε από τη ζωή.

 

 

Enimerotiko.gr