Gisele Bundchen: Ο σύζυγός της έχει γενέθλια και του στέλνει το πιο γλυκό μήνυμα
1 year, 9 months ago
6

Η Gisele Bundchen εύχεται στον σύζυγό της, αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Tom Brady, χαρούμενα γενέθλια, με ένα γλυκό μήνυμά της στο Instagram.

Το 42χρονο supermodel ανέβασε μία φωτογραφία του συζύγου της που φορά την αθλητική του εμφάνιση και κρατά στα χέρια του τα δυο τους παιδιά, την 9χρονη Vivian Lake και τον 12χρονο Benjamin Rein. Ο Tom έχει και τρίτο παιδί, τον 14χρονο John Edward με την πρώην σύντροφό του Bridget Moynahan, ο οποίος ωστόσο δεν απεικονίζεται στην εικόνα.

Χρόνια πολλά σε ένα από τα πιο συγκεντρωμένα, πειθαρχημένα και μοδάτα άτομα που ξέρω! Τοm Βrady σ’ αγαπάμε τόσο και είμαστε πάντα εδώ για να σε ζητωκραυγάζουμε και να σου ευχόμαστε τα πιο υπέροχα πράγματα στη ζωή!” ήταν τα λόγια αγάπης της Βραζιλιάνας καλλονής στον Tom Brady.

Ενδεχομένως το “ζητωκραυγάζουμε” να είναι ο τρόπος για να δείξει στους ακολούθους της ότι στηρίζει τον σύζυγό της καθώς συνεχίζει την ποδοσφαιρική καριέρα του ακόμη και στην ηλικία των 45 ετών.

To ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2006 ενώ παντρεύτηκε το 2009 σε μία μικρή καθολική τελετή στη Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια.