Πέτρος Φιλιππίδης – Τι αποκαλύπτει η Χριστίνα Αλεξανιάν για τη συνεργασία τους
1 year, 10 months ago
6

Η Χριστίνα Αλεξανιάν αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στην απόφαση των καναλιών να μην παίζουν επαναλήψεις σειρών που ο ίδιος έχει συμμετάσχει.

Η αγαπημένη ηθοποιός που είχε συμπρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης» μίλησε για τη σχέση της με τον προφυλακισμένο ηθοποιό.

Είχατε δηλώσει ότι η συνεργασία σας με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καλή, έτσι δεν είναι;

Ναι είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά.

Είχαν υποπέσει στην αντίληψή σας δείγματα παραβατικής του συμπεριφοράς, όχι βέβαια στα επίπεδα των όσων καταγγέλθηκαν;

Μπροστά μου δεν είχα δει κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε περίπτωση να δω κάτι παραβατικό και να κάνω πως δεν το βλέπω. Όσες φορές έχω υπάρξει μάρτυρας τέτοιων συμπεριφορών, ακόμη και  να μην με αφορούσαν, έπαιρνα θέση και επενέβαινα.

Θεωρείτε ότι είναι δίκαιη η απόφαση των σταθμών να σταματήσουν τις επαναλήψεις των σειρών που πρωταγωνιστεί ο Φιλιππίδης, καθώς και εσείς επηρεάζεστε από αυτό, μιας και είχατε συνεργαστεί μαζί του στον «Λάκη τον Γλυκούλη»;

Δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος του καναλιού για να αποφασίσω. Αυτόν θα πρέπει να ρωτήσετε, καθώς μόνο αυτός μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ό,τι και να σας πω εγώ, δεν έχει στην πράξη κανένα νόημα και ούτε θα κρίνει την επανάληψη ή όχι μιας τηλεοπτικής σειράς.

in.gr