Πιτσιρικάδες στον Πειραιά: «Και οι δύο θετικοί, να δούμε ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους»
16 days ago
6

Οι δύο πιτσιρικάδες είπαν ότι είναι θετικοί στον κοροναϊό αλλά φεύγουν για τις διακοπές τους

Μετά τον νεαρό που είπε στον Γιώργο Τσελίκα, την ώρα που ήταν live η εκπομπή, ότι έχει «θετικό τεστάκι» και πάει διακοπές, δύο ακόμα πιτσιρικάδες του είπαν πως είναι θετικοί στον κορoναϊό αλλά… φεύγουν για διακοπές.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κάνει καθημερινό ρεπορτάζ από το λιμάνι του Πειραιά καταγράφοντας με την κάμερα την επιβατική κίνηση στα πλοία και συνομιλώντας με τους τουρίστες.

  • Διαβάστε επίσης: «Τεστάκι θετικό, αλλά δεν θα κολλήσουμε έτσι κι αλλιώς»

Έτσι και σήμερα, ο Γιώργος Τσελίκας, αφού έπαιξε τάβλι, πλησίασε μια δύο νεαρούς, ρωτώντας τους για τις διακοπές τους. Οι δύο πιτσιρικάδες του είπαν ότι είναι θετικοί στον κοροναϊό αλλά φεύγουν για την Πάρο.

«Πάμε Πάρο εννοείται, πού αλλού να πηγαίναμε; Και οι δύο θετικοί, να δούμε ποιος θα κολλήσει τους περισσότερους, κάνουμε ανταγωνισμό» είπε ο ένας από τους πιτσιρικάδες.

«Θετικό τεστάκι»

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που πιτσιρικάδες «πειράζουν» τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.
Πριν λίγες ημέρες συνάντησε στην ουρά για να μπουν στο καράβι μια παρέα νεαρών και το πρώτο πράγμα που τους ρώτησε αν πηγαίνουν στην Πάρο.

Τότε ένας νεαρός του είπε: «Χθες τεστάκι θετικό, αλλά δεν πειράζει αφού έτσι και αλλιώς θα κολλήσουμε εκεί πέρα», ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «300 ευρώ έχουμε δώσει για αυτό δεν πειράζει. Θετικοί είμαστε όλοι».

Φανερά αμήχανος ο δημοσιογράφος, καθώς δεν ήξερε αν όντως ήταν αλήθεια αυτά που του έλεγαν, τους είπε «να πατέ στο καλό, καλά να περάσετε».

in.gr